Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hagyja magát megcsók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagyja magát megcsókolni a barátnőm?

Figyelt kérdés

Mindig csak egyszerű szájrapuszi van, amikor megpróbálnám megcsókolni rendesen, akkor meg épphogy összeér a szánk, és mintha csak szájrapuszi lenne, gyorsan elhúzza a száját. Azt mondta, azért mert neki ez furcsa, meg zavarban van. Miért nem hagyja magát megcsókolni?

17F ő pedig 16L, 4 és fél hónapja vagyunk együtt.

2014. dec. 13. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen, igaza van az előttem kommentálónak, két opció van:

1. Fél

2. Hülyít

2014. dec. 13. 13:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy nem hülyít... Ő egyszerűen nem olyan lány. Nem tenne ilyesmit. Ha nem lenne belém szerelmes, vagy nem lenne boldog velem, akkor megmondaná.
2014. dec. 13. 13:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy fiatal vagy, nem ismered még a nőket.
2014. dec. 13. 14:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Biztosan tudom, hogy ő nem olyan. Ti nem ismeritek őt, ő nem olyan lány mint mások.
2014. dec. 13. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Ó, hány lányról hittem én már ezt fiatalabb koromban... :)
2014. dec. 13. 15:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Mondhatsz akármit, ő nem az a hétköznapi lány, biztos vagyok benne. Hidd el, jó okom van rá, hogy ezt ki merem jelenteni. Én is láttam már olyan lányokat, amilyenekről te beszélsz, de ő egyszerűen más és kész.
2014. dec. 13. 15:14
 17/18 A kérdező kommentje:
beszélgettem vele erről, azt mondja nem érzi magát felkészültnek, és még idő kell neki
2014. dec. 13. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Sokat kell még tanulnod fiam! Nekem is volt ilyen nőm. Igazi angyal. Kis szűzleány. 1 évig hülyített. Ő nem olyan! Majd ha úgy érzi, hogy felkészült rá, akkor szeretkezünk. Aztán megjelent egy új munkatárs a cégénél. És a még aznak lefeküdt vele! A munkatársnőjétől tudtam meg. Még arra is gyáva volt, hogy elmondja. Ennyit a kis ártatlan lányokról. Azért nem akarja, mert Te csak egy átmeneti megoldás vagy. Amint megjelenik a nagy ő úgy megk..rassa vele magát, hogy füstölni fog a pi..ája!
2014. dec. 14. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!