Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az rosszat jelent, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rosszat jelent, ha az illető erről az oldalról nem ír vissza? N

Figyelt kérdés
Igazából volt egy kis vitánk,de nagyon intelligensen reagált Rá,én is és Ő is. Nekem nagyon szimpatikus. Tegnap írtam neki,azóta nem ír vissza. Ez nem jelent jót?:\
2014. dec. 12. 16:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jelent jot...

En is jol elbeszelgettem egy kozelben lako lannyal egeszen addig amig kepet nem kuldtem neki...azota nem reagal pedig irtam neki hogy mondja el mi a baja..ha nem tetszek neki lehetne benne annyi ertelem h ezt kozli...

Az is lehet (akar nalad is) hogy bekapcsolta a "Nem fogadok tole tobb uzenetet" funkciot igy hiaba irsz neki nem kapja meg...

2014. dec. 12. 16:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Attól függ mit írtál neki...
2014. dec. 12. 16:25
 13/17 anonim válasza:
a neten két féle embert ismertem meg aki nem ír vissza meg aki majd pár üzenet váltás után nem ír vissza.annyira gondolják komolyan mint ha a bakonyban kezdenének jetit keresni.persze meg is tehetik, a társkeresőket,ismerkedős oldalakat csak a pénz érdekli a komolytalanok kitiltására tesznek egy nagyot.a másik véglet meg ahol az "étlap" megnézése is pénzbe kerül.
2014. dec. 12. 16:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak allástfoglaltam egy kérdésben. Csevegés volt semmi más.
2014. dec. 12. 16:27
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom ezzel mi a gond.Én akkor írok itt amikor kedvem van,nem tetszik valakinek,hogy nem válaszolok? No Problem:D
2014. dec. 12. 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
11-es: az életben nem fogja közölni, a nők teljesen konfliktuskerülők, elsumákolja, számára ez a nagy "megoldás".
2014. dec. 12. 17:09
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
Hát figy, nem tiltja senki, hogy rá írj. Szóval meg lehet kérdezni, hogy mi a pálya vele? Ha reagál, nyert ügyed lehet.
2014. dec. 12. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!