Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki egy kicsit is kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egy kicsit is kedves hozzám, az iránt elkezdek vonzódni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, azt hittem, hogy kinövök ebből.

Az a fiú, aki egy kicsit is több figyelmet tanúsít felém(teszem azt megnéz, utánam fordul, rám mosolyog), az a srác egyből megtetszik, és utána napokig(sőt van, hogy hónapokig) nem tudom kiverni a fejemből.

Ez azért idegesítő, mert igazából külsőtől gyakran független(tehát nem is az ideál, volt köztük mások szerint "csúnya", de "helyes" pasi is), és a belső tulajdonságaikat sokszor meg nem is ismerem, így mondhatni egy általam elképzelt "emberbe" vagyok szerelmes.

Akárhogy próbálok tenni ellene, egyszerűen egyre rosszabb lesz az évek során.

Nem voltam sose az a pasi álom, sőt, még barátkozni is nehezen tudok velük(nem úgy mint a korosztályom jelentős része, illetve a nálam fiatalabb lányok).

Mit lehetne ez ellen tenni?

Voltam pszichológusnál(igaz, más okokból), de erre ő se tudott nagyon mit mondani, csak azt, hogy fejlesszem az önbizalmam és az önbecsülésem.

2014. dec. 12. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Jaj de édes vagy, és olyan szép is!

A többit priviben beszéljük meg.

2014. dec. 12. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Cukcsikah vagy! :P
2014. dec. 12. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
az lehet a baj, hogy kevés figyelmet kapsz a fiúktól. ismerkedj minnél többet, ha sokat dicsérnek egy idő után hozzászoksz. akkor már nem lesz rád olyan nagy hatással egy kis törődés. és szerezz minnél több önbizalmat
2014. dec. 12. 10:37
 4/5 laptopdj ***** válasza:
Talan ha majd lesz egy komoly kapcsolatod a dolgok valtozni fognak! :-)
2014. dec. 12. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok sajnos...

Csak én srác, szóval szerencsére ez ritkán történik meg.

Kapcsolatfüggő hajlamom van és neked is szerintem

2014. dec. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!