Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyunk képesek manapság vonzódni a rusnya lányokhoz?
Egyre több és több a szűz,magányos srác manapság.Az a baj,hogy nekünk is fontos,hogy jól nézzen ki a csaj,de mi nem vagyunk helyesek.Tehát én megteszek mindent,edzek,igényes vagyok,ápolt,jól öltözöm,ügyelek a külsőmre,de az arc nagyon fontos és ha az nem fogja meg a nőt,veszett ügy:( Aztán sokan siránkozunk,de a baj az,hogy a csúnya,rusnya,igénytelenebb lányok nem jönnek már be senkinek.
Pedig ha megnézem a 40/50-es férfiakat,vagy a kicsit fiatalabbakat,egyiknek sincs szép felesége,csúnya,elhízott szinte mind és nem csak a kor miatt,rengeteg esküvői képet láttam,ahol az ara ugye szépsége teljében volt elvileg,de én egyikre sem tudtam volna úgy tekinteni,hogy na elveszem feleségül.Mi változott meg?Miért lett fontos,hogy szép,formás,divatos legyen a lány?Mert akármit teszek,csak az ilyenekhez vonzódom,egy ilyen tipikus feleség típusú,átlag csajra soha nem állna fel a farkam.Persze van aki szép és rendes,normális,de nagyon kevés.
Na látod, ezért nem lesz barátnőd. Egyébként pont azért, amiért a szép lányoknak meg ti nem kelletek.
(UI: Azért is, mert szét van az emberek agya manipulálva.)
A férfiak többsége megelégedett lenne egy átlagos (azért nem duci) nővel.
Viszont a nőknek elkepeszto igényeik vannak manapság.
Nincs olyan hogy átlagos fiú! Átlagos már = selejt
Jó = trendi,sportos vagy 2 méter vékony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!