Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki durva szavakkal bántja a nőt, megütni is képes lenne?
nem hiszem, én mondjuk nem beszélek csunyán de ha meg probalna megpofozni kiütném én ugy vagyok vele engem nő nem uthetmeg csak anyám...!
ui:.bocsi a helyes írásért dixleksziával"küszködök"
Elöször is, van ok,amiért meg lehet ütni egy nőt, a nő nem szent és sérthetetlen...
Ha megérdemli, akkor úgy kell neki.
Aztán meg a szó és a tett az kettő.
Elöször is, van ok,amiért meg lehet ütni
egy nőt, a nő nem szent és sérthetetlen...
De igen. Majd mindjárt jönnek,és elmagyarázzák neked hogy a nők bármit tehetnek, mer nő vagyok és nem lehet hozzám érni.
Mi mikor úgy igazából veszekedünk a párommal, nagyon csúnyákat mondunk egymásra. KIZÁRÓLAG verbálisan gyilkoljuk egymást. SOHA nem ütném meg, vagy nem bántanám. És Ő sem engem.
Utána persze édes a békülés.... ;)
Nagyon emberfüggő, egyébként jó dolgokat írtak, egyetértek az előző válaszadókkal.
Engem speciel akart már megütni asszonypajtás, de míg én tudok ütni (nyilván szóba sem jön nálam, hogy megsuhintsam) ő meg nem, inkább valami szerencsétlen lökdösődés lett belőle, miközben én akaratlanul is kiröhögtem. Deee.. biztos vannak olyan férfiak, akiknél idővel elszakad a cérna és én adott helyzetben biztosan megérteném őket. Csajok nagyon ki tudják hívni maguk ellen a sorsot, és erről alapvetően nem mindig a férfiak tehetnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!