Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel megőrültünk? Szerelmes belém?
2 évig jártunk.Az anyukája tiltja hogy beszéljünk. :(
Aztán más-más suliba kerültünk.
Szeptemberben írtam neki hogy hiányzik.Azt írta hagyjam békén örökre.Összevesztünk letiltott.
Októberben hívott.De nem tudtam felvenni.Amikor visszaakartam hívni akkor meg kinyomta,kikapcsolta a telóját.
Novemberben hallom hiányzom neki másoktól.
Bejelölt fészen.Írtam neki.Megnézte.2 hét múlva látom letiltott.
Aztán még aznap bejelölt egy fészes oldalon amit én csinálok.Beszéltünk.Kérdezte mikor lesz osztálytalink.Meg megyek-e én is.Mondtam neki bocsásson meg nekem azt írta ok.Meg mondtam neki szeretem.Azt mondta ok.Majd azt írta: jó éjszakát neked.Azt mondta nem fog tiltani,de azt sem szeretné ha én tiltanám.
Írtam neki hogy nem kellene beszélnünk mert fáj hogy nem talizhatunk.Megnétze válasz semmi.Ráírtam mikor fenn volt.Megnézte lement.Én meg töröltem.Aztán az előbb megint bejelöltem. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!