Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy szerelmes vagy valakibe, de nem tudod miért?
Esetleg a párotok kérdezte tőletek "miért szeretsz?"...ilyen esetben feltudtatok sorolni dolgokat? Az az oké, hogy rengeteg dolgok tudsz mondani "miért", vagy az, hogy nem tudod, s annyit mondasz "mert".
Előre köszi! :)
szerintem nincs... ha valakibe szerelmes vagy akkor valamiért lettél szerelmes belé nem a semmiért
persze olyan is van amikkor a tettébe vagy szerelmes de ez más téma
szerintem hülyeség ez a "mert" dolog. szereted mert főz reggel kávét? más is főzne. mert jó a humora? sok embernek jó. mert kedves veled? a szomszédom is kedves, mégsem vagyok belé szerelmes. mert megért? egy pszichológus még jobban megértene. úgy szereted ahogy van az egészet. nem kellenek hozzá mertek. lehet, hogy másokban is megvan mindaz a jó, ami benne. de te mégis őt szereted. ez szerelem. amikor tudod, hogy azért szereted mert 3 nyelven beszél és mindegyiken tud egy szerelmes verset, az nem szerelem
egyes voltam
A lényeg, hogy több jó tulajdonsága legyen együtt, nem azért szeret bele senki valakibe, mert van egy darab olyan tulajdonsága, ami tetszik neki. Ha megvan együtt szinte minden a "listáról" és nincsenek olyan nagyon rossz tulajdonságai amik ezeket ütnék, akkor nem látom okát, miért ne szeretnék bele az illetőbe.
Mindennek van oka, ilyen nincsen, hogy "csak mert és kész".
akkor bármelyik jó emberbe beleszerethetnék. és mégsem. az a + amitől szerelmes leszel azt nem lehet megfogalmazni. az nem egy tulajdonság, nem egy tett, nem egy ok.
és mi van akkor a rossz emberekkel? őket miért szeretik?
A rossz emberek párjai, már ha az ilyen bűnözőkre gondolsz alattuk, általában nem teljesen egészséges emberek maguk sem, vagy csak a félelem miatt maradnak velük, meg ilyenek, vagy egész egyszerűen rendkívül egyszerű teremtések és nekik tényleg elég 1-2 tulajdonság.
Nem tudom amúgy, azért olyan iszonyú sok ember szerintem nem rohangál az utcán, akibe simán beleszerethetnék, azért az, hogy "jó ember" valaki elég kevés, jó tulajdonságok alatt nem ezt értettem, hogy legyen valaki kedves meg jószívű, önzetlen meg hasonlók. Szerintem azt a pluszt is meg lehet fogalmazni, miben más valaki mint mások akiket nem szeret, én is meg tudnám magyarázni, miért szeretem a barátomat és mi benne a plusz szóval máris nem igaz, hogy ne lehetne. Maximum te meg még néhányan nem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!