Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy szerelmes vagy valakibe, de nem tudod miért?

Figyelt kérdés

Esetleg a párotok kérdezte tőletek "miért szeretsz?"...ilyen esetben feltudtatok sorolni dolgokat? Az az oké, hogy rengeteg dolgok tudsz mondani "miért", vagy az, hogy nem tudod, s annyit mondasz "mert".

Előre köszi! :)

2014. dec. 9. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

elhiszem neked, hogy te meg tudod mondani. én nem és nekem ez a természetes. nem is akartam sosem megfogalmazni, mert feleslegesnek tartom.

nem bűnözőkre gondoltam az előző válaszomban

2014. dec. 9. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:

persze fel tudsz sorolni dolgokat amiket szeretsz bennen, de azt hogy miért vagy belé szerelmes azt nem hiszem, de ez így is van rendjén

mondjuk én nem tudom miért vagyok szerelmes a volt páromba

mert már annyi fájdalmat okozott mint senki... de mégis szeretem

2014. dec. 9. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:

"persze fel tudsz sorolni dolgokat amiket szeretsz benne, de azt hogy miért vagy belé szerelmes azt nem hiszem"

Hát pont azok a dolgok miatt, de látom, nem értjük meg egymást. Ha hiányoznának belőle azok, amik miatt szeretem, nem lennék belé szerelmes, logikus...

2014. dec. 9. 15:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak úgy szeretem.

Pl. nem azért, mert szép. Ha kicsit meghízik, lesz 1-2 pattanása már nem is szeretem?

Nem kell ok, beleszerettem és kész.

16/L

2014. dec. 17. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!