Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éve lánynak mennyi esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éve lánynak mennyi esélye van egy érett férfinál? (általánosságban)

Figyelt kérdés

A férfi 40+.

Lehet ilyen működő kapcsolat?

2014. dec. 11. 22:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező: Ne haragudj, de a férjed nemcak bunkó, hanem undorító is. 17 évesen a csaj simán a lánya lehetne, ez már súrolja a pedofília határát.
2014. dec. 12. 23:59
 22/24 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat sajna már meghalt. :( De még abba lehet reménykedni, hogy csak féltékennyé akar tenni.
2014. dec. 13. 21:22
 23/24 Misszabza válasza:

Én 10 évesen ismertem meg egy internetes játékban a nagy Ő-t :)

15 éves koromig semmi komoly nem volt csak barátság köztünk, de egy rendkívül jó baráti kapcsolat, aztán találkoztunk élőben is, ott elkezdődött köztünk valami amit folytatni kellett, és 16 évesen megkérte a kezem, 17 évesen összeköltöztem vele, elvett feleségül , és most 19 évesen van egy gyönyörű kislányom is tőle:) (tervezett volt , és senki véleménye nem érdekel ezzel és mással se kapcsolatban, mert senki nem tudja én min mentem keresztül.) Tehát a lényeg, én most 19 éves vagyok és párom meg 30, boldog és egymást szerető család vagyunk és leszünk ! Ez 11 év korkülönbség köztünk. Személyes véleményem az hogy 10 nagyon MAX 15 év még OK, de attól feljebb én már nem kezdenék idős férfival sok szempontból...

2014. dec. 26. 19:38
 24/24 Misszabza válasza:

Előző hozzászólásomnál nem olvastam el egyik kommentet sem, így nem tudtam hogy a férjedről van szó...ne haragudj!

Ez esetben... A tinilányok nagyon könnyen eltudják venni az idősödő férfiak eszét, de az a férfi meg hülye ha egy érett nőt eldob egy tiniért, aki gondol egyet és majd lelép egy fiatallal mert rájön hogy hoppá ez mégsem annyira jó... Most egy kicsit rz ellentétes az én történetemmel , de nekem ez az elméletem, az már más dolog hogy én és ő eleve éreztük hogy nekünk együtt kell lennünk, és rengeteg mindent meg is tettünk ezért, hogy így legyen. Egy percet sem bánok hogy ilyen fiatalon elhagytam a szülői házat, és életem szerelmét választottam a szülői biztonság helyett... Ha én lennék a férjed helyébe, akár szűz akár nem , nem dobnék el egy érett kapcsolatot egy eszetlen tiniért. Lehet hogy működni fog egy ideig a kapcsolatuk, de ennek nem sok jövőt jósolnék. Én nem élném túl ha az én férjem ezt művelné velem :( jézusom....

2014. dec. 26. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!