Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok neki a pótlék?
A legjobb barátom úgy kezel mintha a szeretője lennék. Tőlem kapja meg azt a szeretetet amit a távol élő barátnőjétől nem!
Komolyan azt gondolja, hogy ez így sokáig mehet? S akkor miért vele van miért nem velem? Én csak erre vagyok neki jó?
Voltatok már hasonló helyzetben? Van ebből kiút? Mit csináljak?
Nem tudom szeretem és kedvelem de nem akarok neki a második lenni vagy valami pótlék pedig most ez vagyok.
20/L
Kérdések
1.Te miért mész ebbe bele
2.Mi vagy neki, ha nem a szeretője? Ideiglenes barátnő?
Sok jóval nem tudlak biztatni, komolyan csak az olyan nőt lehet venni, akinek van önérzete. Márpedig az önérzet kérdése, hogy egy nő tűri-e, hogy az a férfi, akivel az ágyát megosztja másik csajt is tartson mellette.
Ezért van az, hogy a szeretőket folyamatosan hülyítik (kis kedveskedéssel, ajándékokkal kompenzáltan), de egy majomszeretettel férfin csüngő szeretőnek soha nem lesz olyan megbecsültsége egy férfi szemében, mint egy önérzetes feleségnek, aki ha méltóságában komolyan megsértik (pl. megcsalják), kirakja akkor is a férfit, ha ezt ő is lelkileg és anyagilag súlyosan megsínyli (pl. szép házból kis lakásba kénytelen költözni), sőt ha gyerekük van, akkor ennek még ő is elszenvedője lesz.
Az ilyen önérzetet a férfiak még olyankor is csodálni szokták, ha azt éppen ők tapasztalják meg.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!