Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Attól, hogy nem írtok rá egy lányra még lehet, hogy tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 15:27
1/10 anonim válasza:
Igen, van rengeteg lány aki tetszik és még nem írtam rá, sőőt még csak nem is láttam őket soha sehol.
3/10 anonim válasza:
Lányok! Attól, hogy nem írtok rá egy fiúra, még lehet, hogy tetszik nektek? Egyébként ja.
4/10 A kérdező kommentje:
Félénk fiúról van szó, aki 25 éves ,és még szűz. Buliban megcsókolt, nem ivott sokat, eleinte azt gondoltam, hogy csak a pia hatására csinálta, de közös barátunk szerint nem. Meg azt is mondta, hogy szépnek tart. Azóta rámírt egyszer meg én is rá. Azóta semmi. Élőbe jól elvoltunk. Lehet tetszem neki?
19L
2014. dec. 11. 15:30
5/10 anonim válasza:
Abszolút.
Nem szeretek írni, jobban szeretem, ha ott áll előttem a lány és láthatom az arcát, reakcióit stb.
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, megnyugtattál. Én élőben úgy éreztem tetszem neki. Csak fura, hogy nem ír. Jól esne. De mind1. Ki tudja mit érezhet még barátnője sem volt soha.
2014. dec. 11. 15:35
7/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem mer kezdeményezni, mert kell neki hozzá egy kis kezdőlökés, írj rá te.
8/10 anonim válasza:
Amúgy igen. Nyugodtan írj rá. Te mondtad, hogy félénk. Ez azért elég egyértelmű jel lenne számára.
5-ös voltam.
9/10 anonim válasza:
Persze. Az ember sok csinos lányt észrevesz, de attól még nem ír rá mindenkire. Viszont aki nekem tetszik, annak egyértelműen jelezni szoktam személyesen, hogy "begyüssz" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!