Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő viselkedés egy 26 éves lánytól?
2 éve nem volt szexuális kapcsolatom,mert én eddig a szexre úgy tekintettem,hogy csak annak adom magam oda,aki megérdemli. Ennek köszönhető,hogy 26 évesen 3 fiú volt az életemben,de egyik sem volt jó az ágyban.Én sem szereztem kellő tapasztalatot, főleg 2 év kihagyás után.2 éve nem sikerül párkapcsolatot létesítenem,mert csak olyan fiúkhoz volt szerencsém,akik csak skalpvadászok..
Úgy érzem,hogy ideje lenne változtatom ezen a felfogáson és engedni a kísértésnek,mert később meg fogom bánni,hogy "nem éltem ki magam". Persze ez nem azt jelenti,hogy fűvel-fával összefekszem,hanem néha engedek a kísértésnek.Már komoly kapcsolatot szeretnék,végre megállapodni valakivel,de félek,hogy ez a szegényes szexuális élet,tapasztalatlanság kihat majd a jövőmre..
Ez viszont hülyeség, amit most mondasz.
A képlet egyszerű, dugj akivel dugni akarsz. Előtte meg gondold át mit nyersz vele és mit veszíthetsz.
Hát nem tudom. Alapból ezzel nem lenne semmi baj, de én a 26 éved miatt bizonytalanodtam el.
Én 26 évesen inkább már a férj találáson és a családalapításon gondolkoznék. Még ha most találkoznál egy férfival, akkor is jellemzően 1-2 év lenne, mire házasság lesz belőle meg gyerek és akkor is már 28 éves lennél.
Én semmiképpen nem hagynám ilyen későre a családalapítást magamnak, mert a végén még 30-40 éves szingli lennék, aki a macskáival él és nem talál normális, komoly kapcsolatot.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!