Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan keves a jo pasi?
Szerintem sok szép férfi van.
Ez baromság persze elég hamar elkelnek ez tény.
Tényleg kevés?
Én a "kevesebbséghez" tartozom?
Saját magadnak mondtál ellent. Jó pasit keresel majd közlöd, hogy kevés a jó pasi és ezért könnyebb nekünk, de miért is lenne az, ha neked nem vagyunk elég jók? :)
Ezt gondolt át még egyszer.
Amúgy szerintem összességében több jó pasi van mint ahány jó nő (és itt nem feltétlenül a csúcs külsőre gondolok). Sok nő úgy el van szállva magától, hogy már a hold körül kering lassan az egója, pedig gyakorlatilag nincs mire.
Mert azokkal sajnos nem találkozunk. Aki jó az foglalt,dolgozik,aztán munka után siet a családhoz. Ilyen a rendes pasi. Max.boltban vagy vhol tudsz ilyenekkel ismerkedni..
a nőkből több van,egy férfira 5-11 nő jut. Szinte sok nő, aki kivan éhezve (akár szeretre,akár szexre),felkínálja magát a férfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!