Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan nem tudom miért csinálja ezt? Miért jó ez neki? Mi lehet mögötte?
Van egy srác akivel nagyon jóban vagyunk napi szintű a kapcsolatunk ismerjük már egymást egy jó ideje nagyon jól elvagyunk a másik társaságában. A gond ott kezdődik, hogy neki közben van barátnője aki igen messze lakik így nagyon ritkán tudnak csak találkozni. Viszont mi sokkal több időt töltünk együtt, és szerintem kicsit túl megyünk a baráti vonalon. Az igazság az, hogy én régóta kedvelem, de nem mondtam még meg neki. Viszont a kapcsolatunk is olyan, hogy több mint barátság, de megcsalás nem volt még csak egy csók sem. Kicsit úgy érzem magam, mintha két barátnője lenne. Nem tudom, hogy csak játszik-e velem.
Mit lehet ilyenkor tenni? Hogyan tudnám tisztázni a dolgokat vele?
Igazából én szeretem jobban, mint egy barátot de azt sem akarok, hogy barátnője mellett történjen valami. De félek, hogy ha így haladunk valami lesz.
Én gondolom csak túl a dolgot? Lehet, hogy normális, hogy ennyi időt töltünk együtt?
Tényleg nem tudom miért vannak ezek a dolgok de szeretnék a végére járni de azért a kapcsolatunkat is féltem attól, hogy megszakad egy esetleges tisztázás során.
Ötletek, hogy mi lehet ez? Akarhat-e valamit? Vagy csak hiányzik a barátnője és ilyenkor én vagyok a pótlék? Felejtsem el vagy azért forduljon meg a fejembe, hogy ebből sokkal több is lehetne? És mit csináljak a kétértelmű tetteivel, mondataival, dolgaival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!