Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pozitívan vagy negatívan fogjam fel?
Voltunk külföldön egy bevásárlóközpontban a volt iskolámból pár diákkal.
Álltam és vártam a Tanárt a Húgommal, mert gyülekező volt.
Mellettünk állt egy idegen srác és egy csaj. A Srác oda biccentett a fejével rám, mire a lány rám nézett, levágott egy ilyen félig gúnyos mosolygós fejet, bólogat, hogy nem, majd elfordul, a srác meg ezután végig nézett. Ezek után elmentek, és a srác még hátra fordult rám.
Lehet nagyon nagyon hülye vagyok, de az önbizalmam már ígyis a romokban bizonyos dolgok miatt.
Szerintetek ez pozitívnak vehető, hogy mondjuk a srácnak tetszettem és a csaj szerint nem voltam szép, vagy valami gúnyos megjegyzés állhatott a háttérben?
Nem tartom magamc súnyának, hanem inkább valamiért furcsának. Régen már szóltak be rám, hogy csúnya vagyok, pedig szerintem csak picit egyedi az arcom, se nem szép, se nem csúnya, és ezért...
TÉnyleg ne haragudjatok ha butaságot kérdezek, csak már elegem van ebből az egészből.
Úgy, hogy régen folyton piszkáltak a külsőm miatt, és már a pszichológust is emgjártam, mégse tudtam rendbe kapni magamat.
Sajnos amikor egy normál dolog történik ami butaságnak tűnik, bennem már az össze tud törni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!