Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közvéleménykutatás: Egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beatrix555 kérdése:

Közvéleménykutatás: Egy férfi számára jobb a kapcsolatban, ha a nőről aki vele van tudja, hogy eddig senki más nem érintette csak ő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kis közvéleménykutatásra hívok mindenkit, férfiakat és nőket ( kérlek ha nem egyértelmű a nickből és nem okoz gondot, akkor jelöld meg hogy ffi vagy-e vagy nő) Adott egy szituáció, a lány / csaj / nő még nem volt férfival, társkapcsolatot kezd, a férfi számára jobb a kapcsolat értéke, ha tudja, hogy a nő aki mellette van, még soha senki másé nem volt? Ergo vehetjük úgy is, hogy csak ő birtokolja, más még nem érintette, stb.. tudjátok, ki hogy értelmezi ezt a szituációt. Köszönök minden választ előre is. ( leírhatjátok véleményeteket is )

2014. dec. 10. 08:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Ergo vehetjük úgy is, hogy csak ő birtokolja, más még nem érintette, stb.."

Ettől a birtoklástól ki ver a frász!

Hát nem egy házról, egy telekről beszélünk - nem jár mellém sem telekkönyvi kivonat, sem bérleti szerződés, sem tulajdoni lap!

Én egy szabad, önálló gondolkodású, érzelmekben gazdag nő vagyok, nem egy tárgy! Jó hogy nem kiadnak albérletbe, vagy megművelésre!

Engem ne akarjon senki "birtokolni"!

Azzal fekszem le, akivel akarok, és olyannal biztos nem, aki majd birtokol!

Különben meg szűzen férjhez menni mindkét fél részéről iszonyú kockázat, és nem látom be azt hogy mi is lenne a valódi értelme?!

Egy nőt manapság nem megkapni, hanem megtartani a legnehezebb - no, ehhez kell igazi férfinak lenni!

2014. dec. 19. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!