Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban így van?

Figyelt kérdés

Hogy manapság túlbonyolított a szerelem. Elsősorban az ismerkedéseknél érzem így. A lányoknak nemcsak a külső, belső, hanem a pénz, autó, kigyúrt test is számít. És egy kis közeledést is nyomulásnak fognak fel.

Szerintem 30-40 évvel ezelőtt könnyeb volt a szerelem. Nem volt ennyi elvárás és a megismerés is gyorsabban torkollott szerelembe, min most.

2014. dec. 10. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Vannak olyan nők akik kivételek. Engem pl nem érdekel a kocsi, kigyúrt test, stb...
2014. dec. 10. 08:20
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
nem éltem 30-40 évvel ezelőtt. talán annyiban volt könnyebb hogy kevesebb lehetőség volt az ismerkedésre, kisebb volt a választék, ezért be kellett érni azzal ami van. de az emberek mindig anyagiasak voltak és a külsőt nézték meg először és a legalaposabban. ez nem új dolog
2014. dec. 10. 08:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az első hozzászólóhoz! Sosem az anyagiak alapján választottam párt, és soha nem a kigyúrt test alapján. Nekem ezek mellékes dolgok, nekem maga az ember számít! 25N
2014. dec. 10. 08:32
 4/9 Noydra ***** válasza:

Aki nem akar olyan társat maga mellé, akivel szeretik egymást, az az anyagiakat nézi.

Milyen ember az ilyen? Belül üres, lelketlen, semmi, szar.

Gondolod, hogy mindenki ilyen?

Akkor meg ne sírj.

2014. dec. 10. 08:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez mindig is így volt...

Annyival volt könnyebb hogy akkoriban még együtt játszott gyerekkorban a fiú és lány nem pedig 16éves korban csodálkoztak el hogy itt van egy másik állatfajta.

2014. dec. 10. 08:34
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

részben egyetértek...én csak azokról tudok véleményt mondani akikkel én találkoztam...

"A lányoknak nemcsak a külső, belső, hanem a pénz, autó, kigyúrt test is számít"

Akikkel én találkoztam nekik nem ez volt a fontos...legalábbis akiknek én bejöttem...mert én nem vagyok sem kigyúrt, sem gazdag, nincs kocsim sem...szimplán vidám voltam, megoldottam amit kellett, lazának tűntem, határozott voltam (már amiben), elismerték a tudásom (mert tudták, hogy naphosszat a tanulással és a szakmámmal foglalkoztam)...szóval a kisugárzás volt ami megnyerte őket és nem a test, kocsi, pénz...

"És egy kis közeledést is nyomulásnak fognak fel"

konkrétan az egyiket meztelenül masszíroztam meg (csak ő volt meztelen)

egy másik megkérdezte miért nem dugtam meg amíg nem volt pasija

egy harmadik (akit én hódítottam meg, a suli egyik "legjobb csaja" volt), testi közeledést is szeretett volna (nem szex, hanem csak testi kontaktus)

ekkor még nem álltam készen egy kapcsolatra és nem is úgy közeledtem feléjük (kivéve az a lány felé akit meghódítottam, nála a végén jöttem rá, hogy nem állok készen egy kapcsolatra)

szóval nálam nem ezek számítottak és a lányok akartak testi kontaktust (igaz nagy része csak szexet akart, legalábbis úgy gondolom nem akartak többet)...

vannak olyan lányok akiknek ezek számítanak, de van sok lány akik sokkal jobban értékelik a kedvességet és a szeretetet mint a pénzt...sokszínű a világ, nem fekete fehér...

2014. dec. 10. 09:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Valóban lehet, hogy többen gondolják a férfit egyszerű kirakatbabának akivel legfőbb céljuk az ismerősök előtt villogni.

Ezt pedig leginkább egy magas, gazdag, sportos sráccal lehet elérni nem pedig egy alacsony, pufi, csóróval.

2014. dec. 10. 09:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor én kivétel vagyok :D
2014. dec. 10. 10:36
 9/9 anonim ***** válasza:
#8-as attól vagy kivétel, mert neked nem számít a külső és a belső, csak a pénz és az autó? :D
2014. dec. 10. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!