Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tapizás volt, vagy mi? S főleg mi volt az indíték?
Buliban a párom barátja tánc közben lecsúsztatta a kezét és simogatta a fenekem. Azt hittem véletlen volt, de később hallottam, hogy mondta valakinek, hogy ő ezt szándékosan akarja. Amint lehetett ismét csúszott le a keze, én ellentartottam párszor, de nem adta fel. Poénra vettem, belemarkoltám én is övébe, még rá is ütöttem párat. Aztán ott hagytam.
Neki is van tartós kapcsolata, rég ismerjük egymást.
Hogy jött most ez? Mire véljem? Csak a buli miatt? De akkor sem kellett volna ilyet szerintem....
És az gáz, hogy én is megfogtam az ő fenekét?
Nincs valami nagy tapasztalatom az ilyen dolgokban, és fogalmam sincs mit kellett volna tennem.
Mivel az első esetet véletlennek tartottam (azt hittem ő hiszi, hogy az másvalakinek a feneke amit simizik) szóvá is tettem, hogy én nem az vagyok akinek esetleg gondol és elmentem onnan.
A 2. esetben pedig az eddigi kapcsolatunkra való tekintettel gondoltam, hogy csak hülyéskedik. Sosem adta jelét annak, hogy nőként tekint rám.
Ja igen, és most ugyanezt gondolja ő is? viszonozta a közeledésem, megfogta a fenekem, sose gondoltam, hogy férfiként tekint rám...
Szegény pasid...:S
Én továbbra se vetem el, hogy naiv olvastunk már itt ilyet szerintem. A pasinak meg igenis mondd el ne lepje meg, ha majd visszahallja valakitől, hogy megfogdostak.
Legalább ha tökös egy kis tiszteletre tanítja a haverját.
Legalábbis én biztos levertem volna neki 1-2 fülest ezért.
K_Pisti!
Köszönöm! :-)
"A pasinak meg igenis mondd el ne lepje meg, ha majd visszahallja valakitől, hogy megfogdostak."
De azt is mondd el, hogy te is benne voltál a dologban, és simán visszafogdostad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!