Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a transzfesztita és a crossdresser között?
Jó öreg gugli barátom nem segített :(
Ezt a crossdressert korábban még nem is hallottam.
ha heteró,akkor miért öltözik az ellenkező nem ruháiba?
(nem bántás,ha van itt esetleg olyan,szimplán csak kiváncsiság)
A transzfesztita rossz testben született. Igazából a másik nem hez akar tartozni.
Pl.:Valaki fiúnak születik, de nő akar lenni. Eleinte női ruhában jár, festi magát. Nőként él, mert ő belül nő. Később talán át is operáltatja magát nővé.
A crossdresser elégedett a saját nemével. Többnyire normális. Szimplán csak szeret beöltözni néha. Mert neki az tetszik, azt találja kényelmesnek. Arra izgul. De ettől még ő egy hetero férfi.
ma 12:26
Vitatkoznék... az a pasi aki női ruhában érzi jól magát... az nem lehet heteró férfi... Én heteró vagyok és meg sem fordult a fejembe hogy felvegyem valamelyik barátnőm miniszoknyáját vagy melltartóját mert röhejes...
aki pasi létére erre gerjed az nem heteró és föleg nem FÉRFI
Azért öltözik a másik nem ruháiba mert kíváncsi.
Szerintem sok férfi érzi jól magát női ruhákban amik biztos kényelmesek lehetnek. Esetleg szexuális izgalomba hozza, ez a fétise.
Továbbá, manapság a nők öltözhetnek férfi ruhákba is (öltöny, stb), de fordítva nem.
5#- én is vitatkoznék,mert amit leírtál az nem a transzfesztita,hanem a transzszexuális defíniciója
de én már jól meglettem kavarodva itten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!