Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretek meztelenül lenni, főleg nők előtt. Hol tehetem ezt meg legálisan?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 07:03
1/10 anonim válasza:
Szerintem,ha meztelenül sétálsz az utcán vagy bárhol nem hiszem, hogy illegális lenne. De csak hajrá! :D Bár most is -9 Celsius fok van.
2/10 anonim válasza:
Előzőnek: Ki kell, hogy ábrándítsalak, utcán illegális meztelenül mutatkozni, közszeméremsértésnek minősül.
Nudista strand meg swinger-klub a megoldás... :P
3/10 anonim válasza:
Vagy női öltözőben az uszodában, vagy némely nyilvános szaunában, ami nem koedukált, illetve nudista strandon.
4/10 anonim válasza:
ilyesztgesd a hugod vagy anyukadat. de szerintem menj ki utcara nyugodtan, szerintem amit ott kapnal azutan nem akarnal tobbet meztelenkedni
5/10 anonim válasza:
A nudista strandokat erre találták ki. :D
7/10 anonim válasza:
Én nudista strandra szoktam menni,vagy textilmentes szaunába.
8/10 anonim válasza:
A Playgirl-ben:DDDDD
te leszel az első modellem:)
A lányok rajongani fognak érted!
9/10 A kérdező kommentje:
Nudista strandra én is szoktam járni, de nyáron is alig van, most télen meg egyáltalán nincs ilyen hely.
2010. febr. 1. 20:53
10/10 anonim válasza:
A nudista strandokat nem azért találták ki, hogy élvezze az ember, hogy mások előtt meztelen. A nudisták -naturisták nem azt élvezik, hogy meztelenek egymás előtt, hanem a szabadságot, a harmóniát, a természet közelségét. Ha valakit szexuálisan izgat, ha más emberek előtt meztelen akkor azt magamutogatónak hívják. Nincs ezzel semmi baj, csak nem nudista helyekre való. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!