Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért félnek egy ágyban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért félnek egy ágyban lenni egy pasival, szex előtt?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan visszaélnek a helyzettel, ez tény, de ettől független vannak pasik, akik nem azonosítják az ágyban való együttlétet a szexel. Intimitása van, de annak is ha két ember ölelkezik.

Az a gond, hogy én nálam ez egy fordulópont egy kapcsolatban, ha sikerül együtt "aludni". Viszont a lányok/nők akikkel voltam, ezt már szexuális felhívásnak vették.

Így húzták-halasztották, és amikor már együtt aludtunk, mind kettő szexelni akart, és várta is, hogy lefektessem őket.

És gyakorlatilag nekem ott valami elroppant a kapcsolataimban, amikor már tudtam, hogy "ez így nem lesz hosszútávú", és nem is lett egyik sem.

2014. dec. 8. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:

1-Ha megvan a kölcsönös vonzalom,az egy ágyban "alvás" inkább vágy,mint félelem,onnantól már csak a kivárási időszak van,hogy az adott nőcit a srác ne nézze ribinek.

2-Ha már megvan a kölcsönös vonzalom,DE MÉG ez a kivárási idő túl rövid,akkor a nő kerüli az együttalvást,mert úgyis tudja,hogy a vonzásnak nem sokáig lehet ellenállni.

3-Ne így vedd a dolgokat,nőként mondom,hogy ha valaki annyira kíván tégeds szexuálisan,hogy nem tud egy ágyban veled CSAK aludni,az nagyon is jó dolog!nem? :)

2014. dec. 8. 12:37
 2/6 A kérdező kommentje:

gyakorlatilag 3 hét legalább, hogy én nem fektetem le a csajszit.

És már az első héten bepróbákozom együtt alvással.

Az nem baj ha halogatja, de az igen ha az ágyban rámmászik, mert már ott érzem és tudom hogy egy rövidéletű dolog.

2014. dec. 8. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom,ki hogy van vele.Én többször aludtam már haverommal együtt,nem történt semmi.Mivel barátok vagyunk.Persze nem minden fiú barátommal aludnék együtt.Lánnyal is aludtam már.

21/n

2014. dec. 8. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem értem a logikád.

Te CSAK együtt akarsz aludni egy csajjal első alkalommal vagy mi a franc?

Miért baj az, ha rádmászik? Szerintem ez kifejezetten jó dolog.

Nem lehet, hogy azért rövidéletűek mert benned van az, hogy "hékás, hát ő már akarta egyből"?

2014. dec. 8. 13:03
 5/6 anonim válasza:
Mikor először aludtam a barátommal, semmi ilyesmit nem akartam,de nem is féltem az együtt alvástól. Bár igaz, én akkor 14éves voltam, három hónap után aludtunk először együtt, és 17 hónap után feküdtünk le. De nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk. 17/l
2014. dec. 8. 13:24
 6/6 A kérdező kommentje:

jó ha lefekszik velem, de akkor az nem párkapcsolat.

LEgalábbis én nem úgy fogom fel.

Ha igazán lennének érzelmek is, akkor csak meglehetne állni ezt így.

Ha lefekszik velem akkor se dobom rögtön, csak akkor valahogy aszexről szól nekem az egész. És komolytalan ami köztünk van.

2014. dec. 8. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!