Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, komolyan ezek az igénytelek csajok kellenek nektek?
Most olvastam vissza a kérdéseket, és azt látom, hogy teljesen a mennyekben voltatok, csak mert egy lány nagy ívben leszrja, hogy hogyan néz ki a haja.
Könyörgöm, ő egy lány, az a dolga hogy figyeljen magára!! Naponta be kell szárítani, vasalni, vagy göndöríteni, mert attól lesz igényes és szép. Komolyan nem értem, hogy egy önmagát elhanyagoló lányban mi a vonzó??!
20/l
Kösz, a barátnőm átlagban fel kell, megfésüli a haját és hd ready. Se vasalás nincs, se szárítani, se göndörítés.
És hihetetlenül szexi haja van. Szokta vasalni, de csak indokolt esetben. Hihetetlenül vonzó és szexi, ha egy lány nem fél órát tölt reggel a fürdőben. 2 perc alatt készen van ha megyünk valahova! Ezt jelenti az álomnő fogalom.
Én nem járnék olyannak, aki napi szinten buzerálja a haját. Az ilyennek nincs élete és csak a külsőségekben él. Valószínű üres pláza cica.
27F
Az arcberendezés, a testalkat és a bőr sokkal többet számít, mint a haj.
20F
Miért kellene ezt mindennap megtenni? O.o Nem tudom, neked milyen hajad van, de az enyém minden ilyenféle cicoma nélkül is igényes és szép. Nem tudom, lehet én vagyok a különleges...?
Szerintem nem itt kezdődik az igénytelenség. Igénytelen akkor, ha zsíros, büdös, és töredezett a vége. Igénytelen akkor, ha büdös a szája, mert nem mossa rendszeresen. Igénytelen akkor, ha a körme gyászkeretes és töredezett, a bőre zsíros, a teste még inkább, a ruhái szakadtak, piszkosak, büdösek. Ez az igénytelenség.
Amennyiben a lány rendszeresen tisztálkodik, mossa, ami mosnivaló, a ruhái tiszták és összeillők, akkor az, hogy nem vasalja, szárítja, mittudoménmitcsinál a hajával minden nap, az még nem azt jelenti, hogy igénytelen lenne. Ha neki így jobban tetszik? Borzasan mondjuk, egy rövid fésülést követően? Ettől még nem hanyagolja el magát.
Vagy szerinted akkortól figyel egy lány magára, ha egész nap egy almát eszik meg összesen, este két órát kondiban van, közben fél kiló smink az arcán, és a haja az általad leírt verzióban? :) Mert akkor te tedd ezt, nyugodtan, a pasik általában jobban kedvelik a belevaló csajokat, akik ilyesmiken nem problémáznak és kicsit lazábban kezelik az ilyesmit (a legtöbbeknek fel se tűnik a gyenge smink vagy a beszárított haj), de attól még biztosan akadnak olyan srácok is, akik téged tartanának a tökéletesnek, őket kell keresni. Ajánlom erre az ultrafelszínes exem, aki már azért beszólt, ha esős, sáros időben piszkos volt a csizmám. Hasonlóak lehettek, összeillenétek :)
"Könyörgöm, ő egy lány, az a dolga hogy figyeljen magára!!"
Elég szomorú, hogy lányként így látod. Igen, fontos az igényesség, de nem az a feladatuk, hogy a fiúknak tetszenek. Az a lány szíve joga, hogy eldönti, hogy akar kinézni. Na az ilyen lányok miatt nem tűnik el a hímsovinizmus, mit te, mert ti még rá is erősítetek erre a látásmódra, hogy a nők csak szép dísznek valók.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!