Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, komolyan ezek az igényte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, komolyan ezek az igénytelek csajok kellenek nektek?

Figyelt kérdés

Most olvastam vissza a kérdéseket, és azt látom, hogy teljesen a mennyekben voltatok, csak mert egy lány nagy ívben leszrja, hogy hogyan néz ki a haja.

Könyörgöm, ő egy lány, az a dolga hogy figyeljen magára!! Naponta be kell szárítani, vasalni, vagy göndöríteni, mert attól lesz igényes és szép. Komolyan nem értem, hogy egy önmagát elhanyagoló lányban mi a vonzó??!

20/l

2014. dec. 7. 21:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%
Persze, és használjon 1 kg sminket is, máskülönben nem is nő, hanem egy igénytelen senki. Hagyjuk már...
2014. dec. 7. 21:16
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Az a làny abban a kérdésben nem biztos,hogy hanyag attól,hogy nem vasalja vagy göndörítgeti.Végül is nem ezen múlik,hogy ki milyen.
2014. dec. 7. 21:17
 13/33 A kérdező kommentje:

Szerintem meg ebből a kérdésből pont az jön le, hogy igénytelen a csaj...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2014. dec. 7. 21:18
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező...valami gond van a gondolkozásoddal.
2014. dec. 7. 21:19
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Te simán csak féltékeny vagy, sérti az önbecsülésedet, hogy jó visszajelzéseket kap valaki más is.
2014. dec. 7. 21:20
 16/33 anonim ***** válasza:
92%
Az a kérdező sokkal értelmesebb nálad az 100.
2014. dec. 7. 21:22
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Ott írja, hogy mossa a haját! Akkor hogy lenne már igénytelen? Ja, szerintem neked tényleg csak az fáj, hogy egy szolidabb, nem piperkőc lány bejön a férfiaknak.
2014. dec. 7. 21:22
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Irigy kutya vagy.
2014. dec. 7. 21:24
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sem az jön le, hogy igénytelen. szerintem te viszed túlzásba. naponta beszárítani meg vasalni/göndöríteni??? lehet, hogy neked van erre időd és energiád, de nekem rohadtul nincs. ezermillió más dolgom van, és a hajam az utolsó, ami ilyenkor foglalkoztat. 3hetente elmegyek fodrászhoz befesteni, és ennyi, hetente párszor, amikor úgy ítélem, már kezd zsírosodni, megmosom, de még meg se szárítom, sokkal jobban néz ki anélkül. néha fésülködni se szoktam, olyan fazonra van nyírva, aminek kifejezetten jól áll a bozontos verzió. na, erre varrjál gombot :D és az utcán állítanak meg vadidegen emberek, hogy megdícsérjék a hajam. nem érzem magam ettől igénytelennek, mert ezzel együtt is ápolt és tiszta, nem töredezett, nem büdös, nem zsíros. az, amit te leírsz, hogy NAPONTA kellene vele művelni, az erős túlzás. csak az csinál ilyet, aki nem tud mit kezdeni az idejével- szerintem.

22/l

2014. dec. 7. 21:26
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Fáj az irigység mi? Szinte érzem, hogy legbelül majd felrobban a szíved, hogy te folyamatosan szarakodsz a hajaddal, de mégsem kapsz annyi pozitív visszajelzést, mint amennyit az egód elvárna. Fantasztikus ember lehetsz.
2014. dec. 7. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!