Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erdeklodik meg irantam ezek utan is?
Figyelt kérdés
4 eve beszeltunk eloszor es utoljara. Fel akart szedni, de ugy, hogy odault mellem, megsimogatta a karjaimat, amire en elloktem magamtol, majd megolelt, amire szinten az volt a reakciom, hogy eltoltam magamtol, es hazamentem.
Ra 2 honapra probalt hulyeskedni velem, de nem vettem a lapot. Idokozben neha neha elkaptam a pillantasat, de tobb semmi.
Ujabban pedig megint probalkozik. Mar nem ugy, mint akkor, most csak probalja felhivni magara a figyelmemet, bamul ram, elsetal mellettem es kozben engem nez es mosolyog, odaall mellem ha latja, hogy nem all mellettem senki, de nem szol hozzam.
Barkit megkaphatna, ennyire bantana az egojat, hogy 4 ev elteltevel meg mindig probalkozik?
2014. dec. 7. 12:27
1/1 anonim válasza:
szerelmes beled es nem tud elfelejteni vagy neki kihivas h nehezen kaphato vagy......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!