Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nekem tetszik valaki, de én nem tetszek neki?
Sajnos van ilyen, nekem is pont ez történt. :(
Ezzel nem lehet mit csinálni, egyszerűen el kell fogadni.
Sajnos olyan vilagot elunk, hogy az emberek a kulso fizikai tulajdonsagok alapjan valasztanak partnert es nem veszik figyelembe a belso lelki vilagat ! Mit csinaljunk Isten igy teremtette meg ezt az atkozott vilagot ,hol a szepseg dominal es nem a szeretet !
Nos a kerdesedre a valaszom sajnos csak annyi hogy : ne kuzdj az erzelmeiddel , hadd ,hogy a hallam magaval vigyen ,mert elobb - utobb ugyis elengedd ! Ez alatt azt ertem ,hogy te kulso fizikai tulajdonsagok alapjan megkivantal egy fiut/lanyt ( nem tudom ) ! Ez ellen nincs mit tegyel ez normalis (A hullamot erre ertemtem hogy te is vonzodsz egy masik szemelyhez ) ! Az erzelem mar csak ilyen :) de ne hidd hogy ez kokemeny szerelem ,nehany nap/het/honap es meglatod megszunik!!
Nekem is volt sok ilyen ropke szerelmes tortenetem de egynek sem jottem be (sajnos ) de tulteszed magad rajta hidd el , cask ne mind gondolj az illetore es meglatod :D !
SOK SIKERT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!