Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nekem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nekem tetszik valaki, de én nem tetszek neki?

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásul veszed! Mi mást tehetnél?
2014. dec. 6. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Türelmesen várd azt, akinek tetszeni fogsz.
2014. dec. 6. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk felejtsd el az illetőt.
2014. dec. 6. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van ilyen, nekem is pont ez történt. :(

Ezzel nem lehet mit csinálni, egyszerűen el kell fogadni.

2014. dec. 6. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Beletemetkezel a munkába és nagy, sikeres emberré válsz, akkor megváltozol a szemében, vagy nem.
2014. dec. 6. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el a helyzetet. Ez olyasmi, amit nem lehet erőltetni. Szinte mindenki átéli ezt, ki lehet bírni. Nem jó érzés, de ez van.
2014. dec. 6. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Belenyugszol és békén hagyod:) van más lány is:D
2014. dec. 6. 20:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Tudod is biztosra, vagy csak feltételezed? Ő maga mondta?
2014. dec. 6. 21:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem... Köszönöm a válaszotok.
2014. dec. 6. 22:43
 10/11 anonim válasza:

Sajnos olyan vilagot elunk, hogy az emberek a kulso fizikai tulajdonsagok alapjan valasztanak partnert es nem veszik figyelembe a belso lelki vilagat ! Mit csinaljunk Isten igy teremtette meg ezt az atkozott vilagot ,hol a szepseg dominal es nem a szeretet !

Nos a kerdesedre a valaszom sajnos csak annyi hogy : ne kuzdj az erzelmeiddel , hadd ,hogy a hallam magaval vigyen ,mert elobb - utobb ugyis elengedd ! Ez alatt azt ertem ,hogy te kulso fizikai tulajdonsagok alapjan megkivantal egy fiut/lanyt ( nem tudom ) ! Ez ellen nincs mit tegyel ez normalis (A hullamot erre ertemtem hogy te is vonzodsz egy masik szemelyhez ) ! Az erzelem mar csak ilyen :) de ne hidd hogy ez kokemeny szerelem ,nehany nap/het/honap es meglatod megszunik!!

Nekem is volt sok ilyen ropke szerelmes tortenetem de egynek sem jottem be (sajnos ) de tulteszed magad rajta hidd el , cask ne mind gondolj az illetore es meglatod :D !

SOK SIKERT

2014. dec. 7. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!