Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj lesz holnap a nőgyógyászna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lesz holnap a nőgyógyásznak ha ma belém élvezett a párom?

Figyelt kérdés
Már kifolyott utána, de tudom hogy ilyenkor nem folyik ki az összes csak szépen lassan. Nem fog hülyén nézni a nőgyógyász?
2010. jan. 31. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztos h hülyének fog nézni főleg ha ezt így elmondod neki.
2010. jan. 31. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
A vizet és a mosakodást is feltalálták!! Neked már nem kell!!
2010. jan. 31. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Hat holnapig mar csak kijon, de zuhanyozz azert le reggel. En mar hallottam nodokit uvolteni, parocskat elsietni, mert a csaj "meg volt toltve", nem hogy hulyen nez a nogyogyasz, ez az igenytelenseg netovabbja. De mondom, reggel tudolj le, oblisd ki magad, semmi nyoma nem marad. Egyebkent szex nelkul is illik letusolni ilyen "latogatas" elott.
2010. jan. 31. 18:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Még kétszer /ha nem háromszor/ is fürdök addig, nem arról van szó. De egy sima fürdésnél nem megy fel a víz 10 centire, hogy kimosson onnan mindent. De tökmindegy kár volt megkérdeznem, nem tudom ebbe a kérdésbe mi volt szekálnivaló. Áhh mindegy.
2010. jan. 31. 18:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
3 vagyok, nem erzem, hogy szekaltalak volna, egyebkent azert irtam a tusolast, ott rasegithetsz a vizsugarral arra a 10 cmre (de furdesnel is kijon, nyugi)
2010. jan. 31. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha értelmesen megfogalmazod a kérdésed semmilyen "szekálnivaló" nem lett volna benne.
2010. jan. 31. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Gondoltuk hogy tisztálkodsz..de ki irtál egy kérdést természetes hogy mindenféle választ is fogsz kapni..ezen nem kell megsértödni..

egyébként...használj intim tust...

2010. jan. 31. 18:34
 8/12 A kérdező kommentje:
3. nem neked szólt, hanem a kedves első kettőnek. neked köszönöm, és igazad van, zuhannyal biztos kijön. Csak holnap leszek először megvizsgálva, és kicsit izgulok hogy milyen lesz, és emiatt érdekelt hogy ez számít-e.
2010. jan. 31. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Amúgy annyi eszed lehetett volna,hogy legalább ma nem megy el benned, ha holnap dokihoz mész..
2010. jan. 31. 18:37
 10/12 A kérdező kommentje:
köszcsi.puszcsi.lávcsi.
2010. jan. 31. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!