Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit gondolhat rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit gondolhat rólam?

Figyelt kérdés

ezt irta ő (mikor kérdeztem mi a véleménye rolam) : "Nagyon aranyos vagy és kedves .

Bár néha megbántasz ,de igazából azt nem veszem annyira komolyan ,mert gondolom nem jogosan teszed ,ez nem jellemző rád !

Szóval nagyon jó osztálytárs vagy ,azok közé tartozol akiket kedvelek és normálisnak tartok az osztályban.

Jó fej vagy ,bírom ahogyan politizálsz és órán kérdezősködsz a tanároktól mindenfélét .

Segítőkész vagy ,mindenben segítesz ,ha megkérlek akkor elmagyarázod azokat a dolgokat amiket nem értek . Ezt nagyon köszönöm !

Illedelmes vagy mindenkivel szemben .

Nagyon okos vagy ,de tényleg mindent tudsz ,mindenhez értesz !

Értelmes vagy és vicces is :)

Én nagyon kedvellek és ha elballagunk hiányozni fogsz :)

Nagyjából ennyi ! ,, szerintem csak barát de most tanában furcsán viselkedik

2014. dec. 5. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Megbántani nem lehet, csak megbántódni.
2014. dec. 5. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
"mert gondolom nem jogosan teszed ,ez nem jellemző rád ! " Nekem meg ez szúrt szemet, ezt értelmezné valaki?
2014. dec. 5. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak barátként szeret. TÖk általános dolgokat írt, ilyet írnék én is, ha egy barát megkérdezné tőlem mit gondolok róla.
2014. dec. 7. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!