Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mit gondolhat rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit gondolhat rólam?

Figyelt kérdés
hát igazábol van egy vidéki srác akivel összehaverkodtam. nagyon jol eldumáltunk utána viszont honapokig nem válaszolt meg semmi .békébe hagytam és most ujra elkezdtünk beszélni de olyan bonyolult természete van. egyszer idiotán matricát küldözgetünk egymásnak aztán valamikor tök normálisan eldumálunk van olyan hogy viccből bunkó de van olyan is amikor eléggé igazán bunkó és egyszer már burkoltam kiszedte belőlem hogy bejön nekem de viccnek fogta fel szoval én is elpoénkodtam a dolgot de belül meg elég szarul esett. tegnap viszont balhéztunk én a fejéhez vágtam hogy sosem ér rá akkor minek mentem volna le ő meg mondta hogy facen nem szeret beszélni ha lementem volna beszélhettünk volna meg ilyenek és arra hogy sosem ér rá erre azt mondta hogy ha lementem volna ráért volna és nem tudok rajta kiigazodni.....ez ca tegnapi balhé ugy volt hogy facen amikor erre tértünk hogy mikor ér rá szünetekben vagy ha lemennék tudnánk e beszélni találkozni akkor mindig azt mondta nem ér rá elutazik de amikor tegnap ezt a fejéhez vágtam hogy az se volt biztos hogy ráér ő meg azt irta hogy az egy dolog de ha itt lettél volna ráértem volna.. szerintetek mit gondolhat? válaszokat megköszönöm :)

2014. máj. 4. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem leakar rázni, te vagy a nő...őrizd meg a büszkeséged, és ne rohangássz utána, legalábbis is várd meg most, h ő keressen!
2014. máj. 5. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!