Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság divattá vált itt a magamutogatás?
Figyelt kérdés
gondolok itt azokra a hölgyekre akik itt képet osztogatnak pucér önmagukról őszintén ezek nem veszik észre magukat milyen undorítóak? lehet hogy most sok férfi azt fogja írni milyen szánalmas vagyok de gondolom vannak olyanok akik egyet értenek azzal hogy ez tényleg undorító aki itt mutogatja a p*nciját2014. dec. 5. 16:30
1/8 anonim válasza:
szerintem te meg álszent nagyfater vagy.
2/8 anonim válasza:
fel lehet iratkozni ezekre a kerdesekre? hogy ertesitot kapjak?
3/8 A kérdező kommentje:
fel ne merj iratkozni :D
2014. dec. 5. 16:31
4/8 anonim válasza:
szerintem nincs ebben semmi undorító. bár én nem mutogatnám magam. de mindenki azt csinál, amit akar. ha egy nő ezáltal akar figyelemhez jutni, miért ne tehetné?
5/8 A kérdező kommentje:
de nem ezeket a nőket hívják ribiknek?
2014. dec. 5. 16:36
6/8 anonim válasza:
Én kicsit sem vagyok biztos benne, hogy valóban ők vannak a képen.
7/8 anonim válasza:
Gondolom mert az életben nem kapnak pozitív vissza jelzéseket,ezért mutogatják magukat itt.Az,hogy p.inájukat mutogatják,ilyet még nem láttam,de az szerintem közönséges dolog.
8/8 anonim válasza:
Legalább egyből le tudod szűrni, hogy milyen értelmi szinten állnak, és nem mész oda hozzájuk ismerkedni, evvel megspórolva némi energiát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!