Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A punci nedve ha a szájba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A punci nedve ha a szájba kerül akkor lehetnek káros hatásai?

Figyelt kérdés

Úgy értem bármilyen bakteriális fertőzés stb.Tudom hogy baktériumok vannak benne de maga a nedvnek így lehetnek káros hatásai?

Csak normális válaszokat várok.Köszönöm!

2010. jan. 31. 16:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hát gyulladásos folyásos nunival csak csínyán! Nem tudom, hogy mi bajod lehet tőle... De ha valami baja van a lánynak, akkor inkább "böjtöjjön"... és TE is!!! + Orvos
2010. jan. 31. 17:07
 22/29 A kérdező kommentje:
Okés...köszi még egyszer akik normálisan válaszoltak.
2010. jan. 31. 17:51
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem nézed a dr. Hause-t? Ott volt egy olyan, hogy a fickónak olyan gombásodása volt a szájában:)) Nem tudom mennyi valóságtartalma van a sztorinak, de én azért óvatos lennék...
2010. jan. 31. 18:15
 24/29 A kérdező kommentje:

:D

nem nem szoktam nézni...

2010. jan. 31. 18:48
 25/29 anonim ***** válasza:
Annyira köcsögök vagytok szegénnyel! Csak megkérdezett valamit, miért kell rögtön se*gfejnek lenni? 17:00-nak van igaza!
2010. febr. 1. 02:13
 26/29 anonim ***** válasza:
Ujjazd meg akkor nem kapsz el semmit.
2010. febr. 6. 13:51
 27/29 SzandySzabyja válasza:
Szia! Mikor a lánynak meg van, akkor nem szabad nyalni mert abból csak neked eshet belülről bajod! Ez olyan mint ha valaki óvszer nélkül szexel és piros pöttyök jelennek meg a férfiasságán ez azért van mert közeledik a menstruáció idő vagy már meg van neki! Ez a gomba! nem vészes! Ha meg vagy ijedve akkor van rá meg felelő kenőcs! :) De ha nincs 1hét és el múlik :) "látom nem tudtak neked normálisan válaszolni így írtam"
2011. júl. 30. 13:49
 28/29 A kérdező kommentje:
Igen.Köszi szépen
2011. aug. 31. 17:29
 29/29 laci1991041224 válasza:
én már kostoltam és milka csoki ize van :)
2016. febr. 14. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!