Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A punci nedve ha a szájba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A punci nedve ha a szájba kerül akkor lehetnek káros hatásai?

Figyelt kérdés

Úgy értem bármilyen bakteriális fertőzés stb.Tudom hogy baktériumok vannak benne de maga a nedvnek így lehetnek káros hatásai?

Csak normális válaszokat várok.Köszönöm!

2010. jan. 31. 16:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
34%
hát ha belehugyozik a szádba, asse vmi tuljó
2010. jan. 31. 16:38
 12/29 A kérdező kommentje:
Szó nem volt hugyozásról
2010. jan. 31. 16:40
 13/29 anonim ***** válasza:
Ha folyása van, az gombára is utalhat, az meg nem túl jó ha a szádba kerül, de amúgy is olyan a szaga hogy nem akarod nyalogatni. Amúgy ha bármi baja van, előbb meg kéne gyógyulnia... mindkettőtök érdekében. Szerintem a herpesz is fertőz így, de ebben nem vagyok biztos. A candida (alias hüvelygomba) viszont így is veszélyes.
2010. jan. 31. 16:45
 14/29 anonim ***** válasza:
gerincsorvadásod lesz és 30 évesen meghalsz autóbalesetben ^^
2010. jan. 31. 16:48
 15/29 A kérdező kommentje:

16:45

Köszi.Szaga nem igen volt mert fürdés után voltunk,de akkor várunk addig míg nem jön rendbe.

2010. jan. 31. 16:49
 16/29 anonim ***** válasza:
Ha nemibetegsége van ( gomba, candida,herpes, stb.), akkor káros. De ha ilyen nincs, akkor semmi bajod nem lehet. Miért lenne? Viszont ha a te szádon van herpes, azt ugyanúgy elkaphatja a barátnőd a nemi szervén, és az baromi kellemtlen lehet...
2010. jan. 31. 16:51
 17/29 A kérdező kommentje:
Hát igen igazad van.
2010. jan. 31. 16:55
 18/29 anonim ***** válasza:
nyald ki keményen
2010. jan. 31. 16:56
 19/29 anonim ***** válasza:

Kihullik a hajad,impotens leszel,és a fiúkat fogod szeretni. VIGYÁZZ.

Ja és fennál a veszélye,hogy agysorvadást okoz.

:DDDD

2010. jan. 31. 17:00
 20/29 anonim ***** válasza:

Miért nem tudtok szegénynek normálisan válaszolni?! Ennyi bunkó "embert". Inkább verjétek ki a nem létezőt, ha ennyire unatkoztok..

Egyébként 16:51-nek van igaza. Nyilván, ha nincs semmi betegsége, akkor nem fogsz semmit elkapni.

2010. jan. 31. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!