Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne történjen baj?
Nem tudom jó kategória-e, de a dolog gyökere itt van.
1,5 hónapja lett vége az első hosszú kapcsolatomnak. Előtte is utazás közben, rendezvényeken ismerkedtem, mégpedig úgy, hogy odajöttek hozzám korombeli srácok, szemeztünk, leszólítottak. Netes ismerkedés nem jött be, mert amikor képet cseréltünk, a chatpartnereim leléptek. Átlagos vagyok, átlagos külsővel (se extrém méret, se extrém szépség, se extrém csúnyaság). Kb 3 hete elkezdtem újra ismerkedni. Jöttek is emberek, ezzel nem is volt baj. De: egyszer ülök a villamoson (már nem voltak sokan), egy negyvenes pasas velem szemben, de pár üléssel előrébb, elővette a férfiasságát és elkezdett maszturbálni. Következő megállónál le akartam szállni, majdnem mögém állt az ajtóba - de gyorsan reagáltam. Ma jövök hazafelé (22:30 felé, esti suliba járok most), a teljesen üres utcán két srác elkezdett szólongatni. Nagyon a társadalom alján élők voltak, látszott rajtuk. Farmernadrág, lapos téli cipő, szövetkabát, sapka, sál volt rajtam, semmi kihívó. Mit tegyek, hogy ezeket elkerüljem? Mit tegyek, ha valaki bántani akarna?
Komoly kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!