Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csinos 37 éves tanárnő hajlando lefeküdni egy volt tanitványával?
Mivel már nem tudok írni vissza privátot, ide írom.
Normál esetben 14 évesen elballag egy gyerek az általánosból. 5 év múlva már 19,tehát nagykorú. Az már nem számít kamasznak szerintem. De nem ezért nem feküdnék le vele.
De akkor tessék, itt van: Módosítom a válaszom, hiszen a kérdés is csak egy fantázia, legyen a válasz is az.
Igen,természetesen, ellenkezés nélkül lefeküdnék vele. Egyébként is imádom a fiatal pasikat, annyira beindulok tőlük, hogy az is csoda, hogy a bugyimban tudok maradni egész nap. Most a téli szünetben, egyenesen az elballagott fiúkról fantáziálok. Az egyiket, neeem, sőt kettöt fel is hívok, hogy találkozzunk a szertárban, hisz a suli kulcsa is nálam van és a riasztó kódját is ismerem.
Szoros lófarkat kötök, felveszem a ceruzaszoknyám a fehér ingemmel, felteszem az okos szemüvegem és vörösre rúzsozom a szám és végül könyörgöm, hogy a popsimba is!
Így már azt a választ kaptad, amit szerettél volna hallani.
Csak akkor azt nem értem, hogy miért nem fogadod el, ha valaki nemleges választ ad egy kérdésre.
Bár,ahogyan leírtam a fentieket, eléggé beindultam.
A kollégám férjhez is ment hozzá. Persze kellett, hogy ők alapvetően felnőttoktatás során ismerjék meg egymást.
A vizsgák után elhívta randizni az akkorra már extanítvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!