Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csinos vagyok, de nem vagyok vekony, akkor is elerhetem, hogy felfigyeljenek ram a ferfiak?
Tulsagosan nagy az onkritikam, es az a helyzet, hogy nem tudom, hogy miert azok a nok tetszenek a pasiknak, akik nagyon vekonyak. Speciel ez van az egyik csajjal is, nagynak tunnek a mellei, bar mint kiderult azert, mert szivacsos nagy melltartokat hord, viszont, ha sima topot vesz fol, a teste olyan, mintha egy deszka lenne. En meg igaz, hogy teltebb vagyok, meg ha 40 kgra is fogynek, akkor se lennek vekonyabb, mert szeles a csontom.
Szoval az a helyzet velem, hogy szeles a csipom, vekonyabb a derekam, es a vallam kb olyan szeles, mint a csipom.
Egy vekony novel ellentetben, es soha nem fogom felkelteni a pasik erdeklodeset?
Amugy 168 cm, 62 kg vagyok
Ki mondta azt a marhaságot hogy a pasik a deszkákra buknak?
Az összes barátom közül talán 1-2 van aki bukika deszkákra, a legtöbben mint a teltebb formákat kedvelik. Azokat a nőket akin van mit fogni.
Honnan tudod, h milyen a csontod a sok háj alatt? Tudod, kinek széles a csontja? pl neki:
ezerszer jobban néz ki, mint egy löttyedt, hájas, narancsbőrös, izzadt, szagos test.
Igen, elérheted.
Ha meg bókokat szeretnél, ide is linkelj egy képet magadról, tuti csomóan írnak majd hogy bejössz nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!