Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt Lányok és Nők! Amikor azt mondjátok, hogy bejönnek a szakállas srácok milyen szakállra gondoltok tulajdonképpen?
Mert ahogy észreveszem bizonyos fajták automatikus kizárást vonnak maguk után, néhányra meg "hű de jó" skandulum megy.
Amit még észrevettem az az hogy a bajusz az instant kasza, komolyan ez napjain "anti szexszimbóluma"
De milyenre gondoltok?
1.Amolyan "brit popzenekarosokra" mint amilyen van pl Jenson Buttonnak meg a Coldplayes embernek
2.Körszakáll amilyen pl Kossuth Lajosnak volt
3.Az a furcsa kis "menő arc vagyok" szakáll amilyen az ilyen irodában szenvelgő hajtsuk a pénzt jellegű kövérkés emberkenek van?
4.Az a fajta ami már ténylegesen szakáll de még épp elegáns (Piedone, Alonso mostanság, Séf bácsi)
5.Az a hosszú elburjánzott rabbi és ZZ Top szakáll
6.Az ilyen őrült szakállak
7.Egyéb (kéretik példával mutatni)
(pl postal dude szakáll [link]
Most találtam egy másik képet:
Erre jobban hasonlít, csak ugyan úgy bajusz nélkül, plusz még annyi változással, hogy ami az alsóajka alatt van kis pamacs nincs összenőve magával a szakállal.
Tudom, hülyén hangzik, de nem tudom jobban elmagyarázni és nem is értek hozzá.
[Bár nekem több fajta szakáll is bejön, de neki ez áll jól.]
Azért remélem segítettem.
Nekem így általánosságban az egyes típus jönne be, vagy inkább a borosta. :)
A bajusz nagyon nem jön be csak úgy magában. Nem láttam még olyat, akin tetszett volna.
De inkább legyen szőrös, mint csupasz babaarcú. :D
Elég butaságok vannak itt, azt hittem ez egy nagyon jó kérdés lesz... De most komolyan ilyen 5,6 -ot hogy lehet már megkérdezni, mikor még egy hülyegyerek is tudja, hogy nagyon nem jön be szinte senkinek manapság...
Sokkal normálisabb és komolyabbakat is kiválogathattál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!