Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Vagy egyáltalán csináljak valamit?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és van egy barátom (szintén 14 csak fiú) és neki volt régen egy olyan barátnője akivel minden nap beszéltek és 7 éves koruk óta ismerték egymás meg minden, és barátom beleszeretett a lányba de van közöttük pár év és messze is laknak egymástól és pár hete, hónapja teljesen maga alatt van nem akar csinálni semmit mindig szomorú meg minden és már én is szomorú vagyok azért mert ő ilyen lett e miatt. mit tegyek? mert nem szeretném így látni őt. nagyon rossz érzés :/ mit kellene tennem? szinte minden nap elmegyek hozzá beszélgetünk és mindig könnyes a szeme meg minden.. és ő a kedves visszafogott és érzékeny típus.. legalábbis szerintem. és azóta is facebookon beszélget azzal a lánnyal és a lány azt írta neki hogy még mindig tetszik neki a barátom és ugye ezt ő is viszonozza de pár napja meg azt írta azaz üzente neki egy osztálytársával hogy már nem tetszik neki de amikor beszélgetnek akkor olyanokat ír neki az a lány hogy nem tudja mi lenne vele nélküle meg ilyenek. mit kéne tennem? ez már engem is nagyon bánt hogy ennyire elhanyagolja magát e miatt..2014. dec. 3. 19:42
2/2 A kérdező kommentje:
Nem. csak egy jó barátom.
2014. dec. 4. 19:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!