Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ez az ország ennyire felszínes?
amerikában sokkal elfogadottabbak az emberek.
Ott nem néznek feltétlen le, előnytelen külsővel sem.
(tapasztalat). Itthon sokkal lenézőbbek. Vagy nem tudom mit értesz felszínes alatt.
Kicsit bővebben kifejteném az előző válaszomat.
Amerikában nagyon sok lány nyitott a hülyeségre. Ha poénosan odaállítasz elé, az utcán is van lehetőséged csókolózni vele, mert poénnak veszi fel ő is, meg te is.
Én mikor kint voltam, beszéltem egy lánnyal, fagyizott, és fagyis volt a szája, egész végig mosolyogtam, ő meg nem tudta min nevetek. Nem úgy vette le, hogy rajta van nevetni való, hanem poénosan.
Majd "lecsókoltam" róla, aztán elkezdtünk smárolni. Többet azért nem akart, mert azt mondta, hogy "ő nem olyan lány", de ez így önmagában neki is jólesett.
# 13
Én nem így gondolom, ott sokkal több a normális ember, kimész az utcán mindenki jóindulattal kezel, mosolyog. Látod mindenkin hogy pozitív.
Ha valakit át akarsz ölelni, arra is nyitottak, sőt, gyakorlatilag csak azok fognak "pozitívan" ellenállni, akiknek párkapcsolatuk van.
A r@b@ncs&g fogalma nálam ott kimerül hogy, nem pénzért csinálja, vagyis nem r@bi. Az hogy más kinek hívja őket... engem b@r@mira nem érdekel. Mellesleg nem fekszik le fűvel fával. Ez is értékelendő.
14, a ribiségnek is vannak fokozatai és a pénzért dolog az a qrvaság, ez a kettő is teljesen más.
Nem látok nagy különbséget a közt hogy mindenkivel smárolni és mindenkivel szexelni.
Ugyanúgy intim mindkettő elvileg.
Szerintem aki ilyet feltételez egy csúnya és/vagy sikertelen ember, aki gyerekkorban beidegződött kisebbségi komplexus miatt érzi így magát itthon és külföldön nem.
Érdekes én nap mint nap törődő, jófej emberekkel találkozok, nem felszínesek. Lehet, hogy meg kellene válogatni az ismerőseidet és a munkahelyed.
Engem az szomorít el, hogy sok a nagyon buta ember, de ez nem genetika meg "magyar mentalitás" hanem a sokéves mónikasó/hamis történelem "oktatás"/valóvilág/ipari forradalom után még százévekig tartó jobbágyság eredménye. Ja meg az, hogy ne menj fiam továbbtanulni szerezz egy szakmát inkább. Tíz év múlva meg az összes ilyen biztonságiőrnek megy munka híján, őrizni a semmit.
Ha az emberek nem tapsolnák vissza 4 évente a nyomort és rájönnének, hogy ha a fidesz nem vállt be nem az a megoldás, hogy a volt-komcsi új-liberális amcsib*zi pártokra szavazna, hanem felfogná, hogy az egész "modern demokrácia" átverés, lehet jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!