Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert ugraljak korbe a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ugraljak korbe a pasik az olyan csajokat, akiken latszik, hogy konnyen kaphatoak? A rendes lanyokat pedig miert nem veszik emberszamba?

Figyelt kérdés
Rossz erzes azt latni, hogy mas csaj felvag, hogy ezzel meg ezzel volt, es a normalisabb lanyoka, akik nem kavarnak mindenkivel lenezik.
2014. dec. 3. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert épp csak szexet akarnak es azt tőlük könnyen megkapják.
2014. dec. 3. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem ugrálom körbe őket, mégse vesz észre engem egy rendes lány sem...
2014. dec. 3. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát me' dugni akarnak.

Dugj te is mindenkivel, vágj fel vele, és akkor nem néznek le.

Na ez vicc volt. Inkább keress rendes fiút, mert azért nem mindegyik olyan, mint ahogy írtad.

2014. dec. 3. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Gyere, én nem nézlek le!;)
2014. dec. 3. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
A kérdésedben ott a válasz. Mert esélyt éreznek rá, hogy ők is könnyebben megkaphatják.
2014. dec. 3. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Én Pl sosem futottam az ilyen kis p*csák után, de egy rendes lány se vesz észre
2014. dec. 3. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire érdekes számomra az a lány aki a "rendes :) " kategóriába tartozik.

Ha kíváncsi vagyok rá és tetszik akkor próbálkozok nála, csak az ilyenek nagyon elutasítóak, amit néha észre sem vesznek magukon.

De aki könnyen kapható azok közül is sok olyan lány van aki ennek ellenére egy életre lekötné magát egy pasi mellett. Általában nyitottabbak. Könnyebb kontaktust teremteni és szóba elegyedni.

2014. dec. 3. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:

A kerdesben ott a valasz: mert konnyen kaphatoak. Az ilyen lanyok nyitottabbak is, konnyevv veluk beszelgetni.

A normalis lanyok pedig altalaban tenyleg elitasitoak, en is ilyen voltam/vagyok. Nekem neten sikerult megnyilnom, ott talaltam ra a paromra is, o is ilyen tipus.

2014. dec. 4. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!