Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ugraljak korbe a pasik az olyan csajokat, akiken latszik, hogy konnyen kaphatoak? A rendes lanyokat pedig miert nem veszik emberszamba?
Hát me' dugni akarnak.
Dugj te is mindenkivel, vágj fel vele, és akkor nem néznek le.
Na ez vicc volt. Inkább keress rendes fiút, mert azért nem mindegyik olyan, mint ahogy írtad.
Attól függ mennyire érdekes számomra az a lány aki a "rendes :) " kategóriába tartozik.
Ha kíváncsi vagyok rá és tetszik akkor próbálkozok nála, csak az ilyenek nagyon elutasítóak, amit néha észre sem vesznek magukon.
De aki könnyen kapható azok közül is sok olyan lány van aki ennek ellenére egy életre lekötné magát egy pasi mellett. Általában nyitottabbak. Könnyebb kontaktust teremteni és szóba elegyedni.
A kerdesben ott a valasz: mert konnyen kaphatoak. Az ilyen lanyok nyitottabbak is, konnyevv veluk beszelgetni.
A normalis lanyok pedig altalaban tenyleg elitasitoak, en is ilyen voltam/vagyok. Nekem neten sikerult megnyilnom, ott talaltam ra a paromra is, o is ilyen tipus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!