Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfi miatt megvaltozni?
Figyelt kérdés
Elegem van abbol, hogy 21 eves vagyok, de egyszeruen nem talalok olyat, aki tenyleg megbecsulne. Rendes, kedves lany vagyok, nem cigizek, nem iszok, nem fekszem le minden pasival, aki megprobalkozik, megis uresnek erzem magamat. Semmi olyat nem kaptam meg egy ferfitol sem, ami tenyleg bodogga tett volna.
Mig mas, aki erkolcstelenebb, cigizik, iszik, jol erzi magat a boreben, eszreveszik a ferfiak.
2014. dec. 3. 14:18
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
A kisugarzasod miatt kat.
Azok a lanyok jól erzik magu
Te ismerkednel olyan pasival aki beszűkült,szidja a lányokat,szidja a többi ferfit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!