Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vékony fiúk miért hibáztatjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony fiúk miért hibáztatják, haragszanak a "gyúrósokra" a saját sikertelenségük miatt a lányoknál?

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 22:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

há' most télleg nézzéte csak meg milyen kemény csávó :D Csak úgy csillog az arcán az értelem :D

[link]

Jó nagy lehet neki a broki :D

2014. dec. 2. 23:08
 22/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem pont őket hibáztatják, inkább úgy mondanám, hogy van egy irigység, féltékenység azokra akik szebbek, sikeresebbek nálunk. Ez megfigyelhető fiúknál, lányoknál egyaránt.

E mellé társul az, hogy ezek a szép fiúk, lányok gyakran beképzeltebbek, lekezelők (persze nem lehet általánosítani, vannak kivételek), ez is oka lehet az ellenszenvnek.

2014. dec. 2. 23:10
 23/28 anonim ***** válasza:

#18-as hogy te mekkora baromságot mondtál. A poroktól nem csökken a farkuk csak a szteroidtól. A por és a szteroid két erősen

különböző dolog.

A por csak kajapor lényegében, annyi a

trükk, hogy egyszerűbb megenni. A szteroid meg gyógyszerészeti készítmény, és úgy tudom, nincs is por

formában, csak ampulla meg kapszula

van.

2014. dec. 2. 23:16
 24/28 anonim ***** válasza:
11%
Hihetetlen, hogy mennyi frusztrált és tudatlan emberke van itt (is).
2014. dec. 2. 23:27
 25/28 anonim ***** válasza:
Nagy az érték rended :) srác ként azt nézegeted ,hogy mekkora farka lehet ? Gratulálok !!! IGAZI FASZA GYEREK VAGY
2014. dec. 3. 01:57
 26/28 anonim ***** válasza:

"Hihetetlen, hogy mennyi frusztrált és tudatlan emberke van itt (is).

"

Én is pont erre gondoltam. Végre mindenki kiélheti a kis frusztrációját... Mondom én ezt úgy, hogy 182 cm és 62 kiló vagyok.

2014. dec. 3. 04:50
 27/28 anonim ***** válasza:

Van itt az az 58%-os, az olyan hülye, mint a segg. Miért csökkenne a farkuk mérete a poroktól? Még a szteroidoktól sem csökkent, elárulom neked.

Aztán meg belinkelt egy agyon photoshoppolt kamu képet.

2014. dec. 3. 08:21
 28/28 anonim ***** válasza:

Mert idióták ezért.

AMúgy igen a jó nőknek bejön ha ki vagy gyúrva,és állandóan simiznek fogdosnak.

2014. dec. 14. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!