Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony fiúk miért hibáztatják, haragszanak a
"gyúrósokra" a saját sikertelenségük miatt a
lányoknál?
Nem vagyok vékony, de legtöbbször azért lesznek antipatikusak a gyúrós emberkék mert egyrészt, semmi másról nem tudnak pofázni csak arról, hogy mikor épp hogyan fognak gyúrni vagy hány kilót hányszor sikerült fekve kinyomniuk, mindezek mellett pedig eléggé el szoktak szállni maguktól.
Felvágnak gyakorlatilag a semmire mert úgy gondolom nagyon kevés valóban igazi testépítő van közöttük, a legtöbb csak felfújatja magát majd utána feszít.
Akik egyáltalán nem szoktak zavarni azok azok az emberek akik valamilyen sporttól lettek izmosak, legyen az kajak, súlyemelés vagy egyéb intenzívebb erőkifejtést igénylő sport. Furcsa mód nekik egyrészt nem az az első, hogy az izmaikat mutogassák mindenhol, másrészt pedig értelmesebbek is.
Szerintem a legtöbben azért gyúrnak mert kisebbrendűségi komplexusuk van, mint amikor valaki a hatalmas SUV-jével villog.
2014. dec. 2. 22:46
És honnan tudod megállapítani, hogy aki másfél évig normális az utána nem változik lesz egy idióta? Ha tudtam volna, én se őt választom nyilván ;)
Ugy néztek a gyurosokra,mintha nem is emberek lennének...nem semmi:o
#12: minden kapcsolat két emberen múlik. Nem a gyúrástól lesz valaki gyökér, mondom ezt úgy, hogy én nem gyúrok. Nem lehet, hogy te is rátettél egy lapáttal?
2014. dec. 2. 22:47
Hülyeség ez alapján kategorizálni az embert, hogy milyen. Aki "gyúr" (így amúgy a parasztok mondják) az már egyből aggresszív és egoista?
2014. dec. 2. 22:48
Bizonyos dolgokra nincsen kifogás. Egyébként nem, de ez nem is ide tartozik csak elmondtam a személyes tapasztalatomat, ennyi :)
2014. dec. 2. 22:49
szerintem nem csak a kigyúrtak lehetnek agresszívak és primitívek. ugyanannyi agresszív és primitív ember van a pocakosok, a kövérek, és a soványak, meg a normál testalkatúak között is. én személy szerint nem is szeretem, ha egy pasi ki van gyúrva. a természetes izomzatot szeretem, nem azt, amit erővel fújnak fel.
2014. dec. 2. 22:53
Na ja csak a poroktól gyakran beindul az a ki hangyasereg az agyban - főleg mikor a broki is elkezd méretben csökkenni...
Nézz meg egy igazi gyurmát. Icipici speedo gatya van rajta és abban sem látszik semmi "kidudorodás" ami feltételezi hogy jó ha 4 centis brokijuk van. Vagy annyi se!
2014. dec. 2. 22:56
Elég szélsőségesen látjátok ti azokat az embereket akik sportolnak. Persze nyilván van az a kategória, hogy 'gyúrunk, dugunk, hajtjuk a pénzt és királyok vagyunk' de nem minden izmos ember ilyen. Én speciel állóképességem növelése miatt kezdtem el itthon súlyzózni meg fegyenc edzeni, 1 év alatt elég jó alakom lett, de mégsem vagyok egy beképzelt pénisz. Komoly kitartás kell ám ahhoz, hogy hosszútávon foglalkozz a testeddel, higgyétek el, nehezebb mint beskatulyázni azt akinek kemény munkával mégis sikerül. Nőzéshez meg nincsen köze, egy rétegnek bejön, de rengetegféle csaj van, rengetegféle ízléssel. Akinek nincs nője azért nincs mert nem is tesz érte semmit, ül a komfortzónájában és haragszik a világra amiért nem csönget be hozzá minden hétvégén egy szeretni való csaj.
2014. dec. 2. 22:57
kaptál pár fülest ? szerintem te tetted állattá nem a gyúrás.:D
2014. dec. 2. 23:03
Kapcsolódó kérdések: