Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy lány nem fekszik össze fűvel-fával, hűséges, ragaszkodó, mégsem akar vele senki komoly kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 21:40
12/20 anonim válasza:
ja és még mielőtt leanorexiázásoznál 156cm vagyok
16/20 anonim válasza:
kedves előttem válaszoló...te pont olyan vagy fiúba mint a kérdező...senkinek sem kellhetsz, ha látatlanban lefeküdnél vele :D egyébként pedig. semmi baj sem a magasságoddal...sem a súlyoddal...(Én is ilyen vagyok!pontosan és már gyerkőcöm is van :) szóval először is! nézz tükörbe! nézd meg milyen smink állna jól? mert lehet vagy nem használsz, vagy nagyon rosszul választottál...ne hangoskodj...és ne részegeskedj (bár nem tudom hány éves vagy) legyél NŐ! sokat mosolyogj és válts barátokat,,,sokat mondó ám egy barátnő.....tényleg segítőszándékkal írtam ezeket...remélem megfogadod.
19/20 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok!Még se vagyok kövér,se csúnya(másik szerint),se bármilyen sszinten visszamaradott.
20/20 anonim válasza:
Igen, én és az egyik barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!