Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha lefeküdnék a főnökömmel hogy jobb bért kapjak stb? Ő 54 éves én meg 21
Figyelt kérdés
Már gondolkodtam rajta hogy elcsábítom. Nagyon szoktam nézni és szerintem bejövök neki valamilyen szinten. Csak nem tudom lefeküdjek e vele vagy hogyan csábíthatnám el :I
Meg ugye kicsit nagy a korkülönbség is kettőnk közt
2014. dec. 2. 19:06
11/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez undorító. Írtam volna "szebbet" is, de nem fért át a szűrőn...
12/15 anonim válasza:
"Én meg aszondom, hogy a főnöke is ugyanakkora ludas, ha megteszi, mint a kérdező."
Szerintem is egy unatkozó kisfiú a kérdező.
14/15 anonim válasza:
Persze! Mai világban már ciki és gáz dolog, ha nem dugsz a főnököddel.
15/15 anonim válasza:
10-es,szexelnél egy 95 évessel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!