Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha lefeküdnék a főnökömmel hogy jobb bért kapjak stb? Ő 54 éves én meg 21
Figyelt kérdés
Már gondolkodtam rajta hogy elcsábítom. Nagyon szoktam nézni és szerintem bejövök neki valamilyen szinten. Csak nem tudom lefeküdjek e vele vagy hogyan csábíthatnám el :I
Meg ugye kicsit nagy a korkülönbség is kettőnk közt
2014. dec. 2. 19:06
1/15 anonim válasza:
Ha csak ezert akarsz vele lefekudni akkor azt kell mondjam hogy egy konnyuveru noszemely vagy.
2/15 anonim válasza:
NE!!!!!!!
Ennyire sokan unatkoznak itt?
3/15 anonim válasza:
Az ilyeneket hívják pénzéhes ri bancoknak.
4/15 anonim válasza:
Ez most komoly?
Gondolj bele, hogy ezzel csak ő nyer. Lehet kapsz fizu emelést, de bármikor kirúghat, a kollégák pletykálhatnak, megbélyegezhetnek.
Vagy lefekszel vele és nem kapsz fizu emelést.
Te hosszútávon nem nyersz vele.
6/15 anonim válasza:
Ezt akartam én is Javasolni,xopd le
7/15 anonim válasza:
Érdekes... mocskosul érdekes, hogy MINDENKI arra a következtetésre jutott, hogy a kérdező lábai között vagina van. Jééé.
Én meg aszondom, hogy a főnöke is ugyanakkora ludas, ha megteszi, mint a kérdező.
8/15 anonim válasza:
Ez a kérdés remek példája annak, hogy a munka világában miért nem lesz egy nő soha egyenrangú egy férfival. A férfiak dolgoznak és a munkájuknak hála jutnak előbbre, a nők pedig a lábuk között levő réssel keresnek kiskapukat, és követelnek előjogokat.
9/15 anonim válasza:
Szerintem az, hogy elcsábít valakit, azt a kifejezést nők szokták használni haver. Jól nem jársz vele.
10/15 anonim válasza:
nem tudom mennyire komoly a kérdés,de én is lefeküdnék egy 5x éves férfival ha ciki ha nem persze semmi fizetésemelés nincs a dologban csak felnézek rá :D én 19 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!