Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ott aludnátok? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ott aludnátok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

2 hete szakított velem a párom.

Van egy elég jó barátom aki felvidít neten keresztül, de elég messze lakik.

Felajánlotta hogy aludjak nála mert az nagy időpocsékolás hogy estefele eljön értem elmegyünk hozzájuk utána meg hazahoz.

De tudom hogy bejövök neki és lehet hogy azt hiszi hogy ha megyek akkor bármi lehet közöttünk.

Ti elmennétek?

2014. dec. 2. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Aludj csak ott.Ha nem próbálkozna be akkor rosszul éreznéd magad ugyebár.
2014. dec. 2. 17:44
 12/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat jöhet még.:):)

nekem is bejön mint pasi de most még úgy érzem megcsalnám a volt párom.:/

2014. dec. 2. 17:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, hogy mit szeretnél, illetve hogy mit nem.

Más részről viszont igaz az a mondás, hogy "kutyaharapást szőrével" :) Szóval jól gondold át...

2014. dec. 2. 17:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan fiúbarátom akivel aludtam már egy kis 140-es franciaágyon.

És nem volt köztünk semmi.

2014. dec. 2. 17:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Én egy eléggé hasonló szituációban aludtam ott a "barátomnál" és hát nem terveztük de elég vad éjszaka lett belőle. Azóta is együtt vagyunk. :)

És amúgy pasiról van, szóval 99% hogy be fog próbálkozni, ha csak azt nem mondod előtte, hogy feszült vagy mert mensizel és le fogod tépni a kezét ha egy újjal is hozzád mer érni. :D

2014. dec. 2. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
De ha neked is vonzó és tetszik a srác,akkor miért nem jössz vele össze?!Írtad,hogy most lett vége nemrég a kapcsolatodnak,de akkor is....Gondolom nem akarod egész életedben gyászolni?!Nem azt mondom,hogy feküdj le vele,csak ismerjétek meg egymást és majd eldől mi lesz.
2014. dec. 2. 18:07
 17/19 A kérdező kommentje:
16os.: mert ő anno mikor elkezdtünk haverkodni közölte hogy csak a szexre kellenék neki meg sima havernak.:)
2014. dec. 2. 18:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem aludnék ott,a helyedben.Én ilyen alkalmi szexben nem lennék benne.De ha neked az úgy megfelelő,hogy csak szex haverság stb,akkor menj bele.
2014. dec. 2. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:
igen
2014. dec. 2. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!