Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevez folyton ronda ribizlinek a barátom együttlét után?
Figyelt kérdés
Mikor én legszívesebben csak feküdnék mellette csendben, fogva a kezét.
De ő nem hagyja, kimegy rágyújtani aztán mikor visszajön, azt mondja hogy ronda/csúnya/ocsmány... vagyok és elalszik, mindezt teljesen nyugodtan.
Soha máskor nem viselkedik így, ilyenkor miért?
Nagyon szeretem őt, de ezt nem tudom megérteni...
19L
2014. dec. 1. 23:38
11/20 anonim válasza:
ba.zd meg! Itt meg van egy rahedli pasi, akik a fél karjukat oda adnák egy kapcsolatért! Erre tessék, ilyet olvasok, ilyenek vannak :((
fúú de tudnék erre is mit irni, csak félek, hogy törlik az accountomat... :(
12/20 anonim válasza:
Pofán baxnám, ha nekem ilyet mondana.
13/20 anonim válasza:
Ennél kevesebbért is dobtam már ki pasit!!!
14/20 anonim válasza:
Egy menő fas.z lehet aki mellet pár évig max kur.va "menőnek" tűnhetsz aztán szánalmasnak és nem kellesz senkinek xd sok sikert.
16/20 anonim válasza:
Menj hozzá feleségül, szülj neki pár gyereket, hiszen akkor megváltozik!
Ja, nem, az ilyennel azonnal szakítanod kellene, de mivel képtelen vagy rá, ezért szenvedj csak, hallgasd a szebbnél szebb "bókokat".
17/20 anonim válasza:
Figyelj,én nem akarlak megbántani,de nagyon buta vagy.A pasidnak arra kellesz hogy néha megdugjon és kész.Tisztában van vele hogy te szereted,és ezt ki is használja.Számára csak egy szextárgy vagy.És miután megkapta amit akart,akkor utána abszolút nem érdekled őt.Nem értem hogy miért vagy vele.Ennyire naiv és hülye nem lehetsz,hogy ne lásd be hogy csak kihasznál.
18/20 anonim válasza:
a BARÁTOD EGY YO GYEREK! :D PACSI NEKI!
19/20 anonim válasza:
Meg is érdemled ha egy ilyennel vagy együtt vagy nem tudod megbeszélni vele! 20L
20/20 anonim válasza:
Kamu kérdés lenne. Ha meg igaz a barátodat várják a Tajgetoszon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!