Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy exem, akivel 4 éve jártam, most rám írt, akkor akarhat valamit?
Figyelt kérdés
4 éve jártunk, azóta alig beszéltünk, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hányszor, akkor is csak azért, mert véletlenül összefutottunk. Most bejelölt facen, és írt is. Csak annyit kérdezett, hogy mi van velem, de nem értem minek érdekli. Szerintetek akarhat valamit, vagy ez nem jelent semmit?2014. dec. 1. 19:01
1/2 anonim válasza:
Persze akarhat, lehet csak beszélgetni. Adj neki egy esélyt, ha szimpinek tartottad :)
2/2 anonim válasza:
Viktornak hívják? Arra kíváncsi, hogy jobban élsz-e, mint 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!