Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotváljam, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Az intim szférámról lenne szó. Nem tudom eldönteni hogy mi legyen... Hogy a jobb?
17L
2014. dec. 1. 17:15
1/10 anonim válasza:
rövidre nyírva. egyébként abszolút te döntöd el, illetve beszéld meg a partnereddel
2/10 anonim válasza:
Ha téged nem zavar, és nem éreznéd jobban magad borotválva akkor nem kell. Ha van pasid kérdezd meg az ő véleményét is. Vagy ha még nem volt borotválva akkor borotváld le, ha úgy rosszabbul érzed magad akkor meg megnő, és nem borotválod.
3/10 anonim válasza:
nekem volt párszor teljesen borotválva. rettenetes. nagyon érzékeny bőröm van, és hiába borotváltam szőrnövekedésnek megfelelően, hiába krémeztem, hidratáltam, előkezeltem, minden franc, akkor is úgy begyulladtak a szőrtüszők, hogy hihetetlen. viszketett, mint a fene. szóval a teljes borotválásról én lemondtam. nem hiszem el, hogy szebb látvány egy kipattogzott szeméremdomb, mint egy rövidre nyírt szőrzetű és csak fazonírozott... meg mivel nekem marha kellemetlen érzés volt, hát ha valamelyik férfinak nem tetszik, nem kell nézni meg hozzányúlkálni.
5/10 anonim válasza:
gyanta. már 2 éve gyantáztatom kozmetikusnál
20/L
6/10 anonim válasza:
Csupasz legyen az a fontos. 13F.
7/10 anonim válasza:
13F xDDDD neked még a fütyid is csupasz, hagyjuk már :D jesszusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!