Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fanszőrzetet lehet epilálni vagy inkább csak borotváljam?
körülményes? én 2 perc alatt lekapom
amúgy lehet epilálni persze, próbáld ki szerintem
Persze hogy lehet epilálni! :) Sőt, sokkal jobb is mint borotválva, mert nem szúr, hanem egészen sokáig puha és selymes sima a bőr. :)
Én van amikor epilálom, van amikor gyantáztatom. Ha te még csak most ismerkedsz a dologgal, akkor első alkalommal a gyantáztatást ajánlom, szigorúan csak kozmetikussal, magadnak meg se próbáld! Ha már 2-3 alkalommal le lettél gyantázva, akkor utána magadnak is epilálhatod, mert már nem fog fájni annyira. A lényeg a rendszeresség, hogy ne hagyd megnőni 5-6mm-nél hosszabbra megnőni, mert akkor jobban fáj.
Ha igazán tökös gyerek vagy, akkor viszont elsőre is leepilálhatod, én végig tudtam csinálni, de szerintem sokan abbahagynák öt perc után a fájdalom miatt, mert most még jól meg van erősödve. 2-3 gyantázás után viszont nagyon sokat ritkul, ha nem hagyod megnőni, és így alig fáj egy picit. :)
Én 4 hetente járok kozmetikushoz gyantáztatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!