Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fanszőrzetet lehet epilálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fanszőrzetet lehet epilálni vagy inkább csak borotváljam?

Figyelt kérdés
Ha borotválom akkor pár nap múlva elkezd szúrni, ezért gondoltam az epilálásra. Herezacskót mivel lehet a legjobban szőrteleníteni? Borotvával elég körülményes.

2013. aug. 16. 23:47
 1/7 Sir Sarcasm ***** válasza:

körülményes? én 2 perc alatt lekapom

amúgy lehet epilálni persze, próbáld ki szerintem

2013. aug. 16. 23:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy milyen hosszúságú szőrt lehet a legkönnyebben epilálni?
2013. aug. 16. 23:50
 3/7 anonim ***** válasza:
1-2 méterig terjedőt de néha lehet 3 is :D nekem most épp raszta de ha kiengedném nagyon durva lenne szóval én is elgondolkodtam azon, hogy miért is nincs ma telihold.
2013. aug. 17. 04:35
 4/7 anonim válasza:
EZ HÜLYE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. aug. 17. 09:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért nem gyantátatod? Gyorsabb és tartosabb!
2013. aug. 18. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet epilálni! :) Sőt, sokkal jobb is mint borotválva, mert nem szúr, hanem egészen sokáig puha és selymes sima a bőr. :)

Én van amikor epilálom, van amikor gyantáztatom. Ha te még csak most ismerkedsz a dologgal, akkor első alkalommal a gyantáztatást ajánlom, szigorúan csak kozmetikussal, magadnak meg se próbáld! Ha már 2-3 alkalommal le lettél gyantázva, akkor utána magadnak is epilálhatod, mert már nem fog fájni annyira. A lényeg a rendszeresség, hogy ne hagyd megnőni 5-6mm-nél hosszabbra megnőni, mert akkor jobban fáj.

Ha igazán tökös gyerek vagy, akkor viszont elsőre is leepilálhatod, én végig tudtam csinálni, de szerintem sokan abbahagynák öt perc után a fájdalom miatt, mert most még jól meg van erősödve. 2-3 gyantázás után viszont nagyon sokat ritkul, ha nem hagyod megnőni, és így alig fáj egy picit. :)

Én 4 hetente járok kozmetikushoz gyantáztatni. :)

2013. aug. 19. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
De miért a szerelem/sex kategóriában van ez?:D
2013. okt. 4. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!