Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy srác ezt csinálja?
Figyelt kérdés
Majusba beszeltem egy sraccal aki kulfoldi es kb 2 uzenetet valtottunk. Letorolte magat. Majd most novemberbe kezdtunk ujra beszelni (felkerestem) es 4 napja beszelunk de akkor sem allandoan. Estenkent van ideje fenn lenni interneten, kb akkor is ha 3-4 uzenetet valtunk. De kb mindig megemliti hogy milyen szep vagyok, meg hogy ha kimegyek hozza okvetlenul szoljak mert talalkozni szeretne meg kb allandoan flortol, de nagyon kedves, figyelmes is es rajzolt is egy embert a kezeben viraggal diszitve es a feje fole egy szivecsket (magat).Nos en nem akarom elhinni hogy komolyan gondolja amiket ir vagy fogalmam sincs egyszeruen nem tudom elkepzelni. Szerintetek ezt miert csinalja?2014. dec. 1. 16:24
1/7 anonim válasza:
Tetszel neki , beléd esett. Össze akar ismerkedni veled személyesen.
2/7 anonim válasza:
Vigyázz, ki tudja mit akarhat, főleg ha Neked is kétségeid vannak vele szemben.. Nem egy ilyen kezdetű történet ért már tragikus (és szerv nélkül maradt) véget.
3/7 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja h tetszem neki. En totalisan szeretem. Csak hat o gondolom ezt nem tudja. De a fiuk ilyenek mikor szerelmesek? Azt hittem titkoljak az erzelmeiket.
2014. dec. 1. 16:30
4/7 benwhishaw válasza:
mért nem kérdezel rá hogy most ezt komolyan gondolja e vagy szórakozik.Bár amiket írtál abból az jön le hogy kedvel téged.
5/7 A kérdező kommentje:
Hat nem szeretnek elrontani mindent. Mert most ezek csak ilyen aprobb flortok. Aztan most rakerdeznek, majd idovel ha igy folytatja ugy is kialakul valami nem? Es vegul tudni akarja h van e eselye nem?
2014. dec. 1. 16:33
6/7 A kérdező kommentje:
Meg mikor megtudta hogy kerestem allitolag nagyon nagyon megorult.
2014. dec. 1. 16:34
7/7 A kérdező kommentje:
Baratai mondtak
2014. dec. 1. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!